Dünya Savaşı Z / World War Z

Director23

Banned

Zombi Savaşı’nın gerçek dehşetiyle yüzleşmenin vaktidir… Çin’de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirmektedir. Ve insan oğlu ikiye ayrılır.

Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks'un aynı adlı kitabından uyarlandı.

Vizyon Tarihi: 21 Haziran 2013
Yapımı : 2013 - ABD
Tür : Aksiyon , Dram , Korku
Süre: 113 Dak.
Yönetmen : Marc Forster
Oyuncular : Brad Pitt , Mireille Enos , James Badge Dale , Ludi Boeken , Matthew Fox
Senaryo : Damon Lindelof , Max Brooks
Yapımcı : Brad Pitt , Ian Bryce

---> Dünya Savaşı Z / World War Z

Geçen gün izleme fırsatım oldu. Genelde zoombi filmleri seyretmem fakat;Brad Pitt ismini duyunca koşa koşa gittim :)
Şu kadarını söyleyeyim , film baştan sona aksiyon dolu. Sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. Zoombiler , çok hızlı hareket ediyor. Bu da beni etkileyen en önemli unsurdu. Bazı filmlerde zoombiler ağır çekimde hareket ediyor , acayip iritte olurum o tarz filmlere. Bu işte öyle değil :)

Tavsiye ederim . Güzel bir filmdi.

Guzele benziyor ama bu tarz filimlerde en sevmedigim sey hep bir ale olur kacip kurtulan filan..

Yanılmıyorsam filmin 2.si de gelecek bu yüzden finali öyle bitirdiler. Ama dediğin gibi filmin finali biraz sönük kaldı. Onu haricinde gayet güzeldi.

Hmm bunu bilmiyordum.O zaman güzel olabilir.Roma Olimpiyat Stadı(galiba)'na bomba attıkları sahne harikaydı çok beğendim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri