4-11 Aralık Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun :pp
doostum_ Kayıtlı Üye 4 Ara 2010 #4 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun rakı haftası ama daha bişey göremedik kutlaarım rakı sewerleri
ashli Bayan Üye 4 Ara 2010 #6 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun ıykk iğrenç xD ama adettendir kutlayalım bari xD
Süpürgeli Cadı Banned 4 Ara 2010 #7 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun aslı kendini begenmislik yapma xD
N ` nazLı .. Bayan Üye 4 Ara 2010 #8 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun Olmasın xD İçmesin kimse bu zıkkımları xD
Süpürgeli Cadı Banned 4 Ara 2010 #9 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..
---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..
ashli Bayan Üye 4 Ara 2010 #10 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun Süpürgeli Cadı' Alıntı: aslı kendini begenmislik yapma xD Genişletmek için tıkla ... Rakı içince böle oluyorum hahaha
---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun Süpürgeli Cadı' Alıntı: aslı kendini begenmislik yapma xD Genişletmek için tıkla ... Rakı içince böle oluyorum hahaha
'-DamLa Bayan Üye 4 Ara 2010 #11 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun hayırlı ugurlu olsun bol sarhos kafalı günler :I
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 4 Ara 2010 #13 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun Eyw Moruk Tamda Kutlama Zamanım Benim Kutlu Olsun
zaman93 Kayıtlı Üye 4 Ara 2010 #14 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun bu kutlamayı bir büyüğe danışmalı:36:içmiyorum içenede afiyet olsun diyemiyorum:160:
---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun bu kutlamayı bir büyüğe danışmalı:36:içmiyorum içenede afiyet olsun diyemiyorum:160:
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 5 Ara 2010 #15 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun Dünya Vodka Haftası Yokmu Acaba Kutlayalım
'-Gamze Bayan Üye 5 Ara 2010 #16 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun CaSuaL @' Alıntı: Dünya Vodka Haftası Yokmu Acaba Kutlayalım Genişletmek için tıkla ... aslında hepsini bir günde kutlıycaksın kafaları bulcaksın Kutlu ve mutlu olsun
---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun CaSuaL @' Alıntı: Dünya Vodka Haftası Yokmu Acaba Kutlayalım Genişletmek için tıkla ... aslında hepsini bir günde kutlıycaksın kafaları bulcaksın Kutlu ve mutlu olsun
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 5 Ara 2010 #17 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun Ben Her Cumartesi Kutluyorum Genelde
T TrCasH Kayıtlı Üye 6 Ara 2010 #18 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun Bizi Düşünüpte Bu Meredi İcat Edendende Allah Razı Olsn Rakı Haftamız Kutlu Mutlu Bahtiyar Olsun İçeliiiim xD
---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun Bizi Düşünüpte Bu Meredi İcat Edendende Allah Razı Olsn Rakı Haftamız Kutlu Mutlu Bahtiyar Olsun İçeliiiim xD
nones Bayan Üye 6 Ara 2010 #20 ---> Dünya Rakı Haftası Kutlu Olsun İnsanlar neyi kutluyacagını şaşırdı