Dul Avrat Çorbası

NoNPr3M1uM

Kayıtlı Üye
Malzemeler
l kg. un,
l bardak haşlanmış yeşil mercimek,
2 litre et suyu,
1/2 paket yağ,
l kaşık domates salçası,
yeterince pul biber ve tuz.
Hazırlanışı:
Un, bir tatlı kaşığı tuz ve su yoğru-larak kulak memesi kıvamına getirilir. Bu hamur açılarak küçük kareler halinde kesilir. Et suyuyla kaynatılan mercimeğe ilave edilir. 10 dakika kaynadıktan sonra üzerine salça ile yağ dökülür. Arzu edilirse limon sıkılarak veya pul biber serpilerek servis yapılır.

Afiyet olsun
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst