Dük Tartı (ingiliz)

İnci

1907
Prenses
100 gr tart hamuru
25 gr
kiraz şekerlemesi (kıyılmış)
25 gr
portakal ve limon kabuğu rendesi
2
yumurta
1 yemek kaşığı pudra şekeri
250 gr
süt

Hamuru, 18 cm. çapındaki kalıbı döşeyecek büyüklükte açıp, yivli tart kalıbına yerleştirin. Bir çatalla dibine delikler açın ve üstüne yağlı kağıt yayarak, 10 dakika pişirin. Sonra kağıdı alıp, 5 dakika daha pişirin. Kiraz şekerlemeleri ile
portakal - limon kabuğu rendelerini karıştırıp kalıptaki pişmiş hamurun üstüne yayın. Yumurta ile şekeri çırpıp, sütü de çırparak ekledikten sonra meyvelerin üstüne dökün ve orta ısıdaki fırında 35 dakika, ya da kremanın üstü pembeleşene dek pişirin. Kalıptan çıkarıp, servisini yapmadan önce soğutun.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst