Duffycl .d.d

duffycl

Kayıtlı Üye
:106:
Öncelikle sayfama hoşgeldiniz arkadaşlar =)​

Biraz kendimden bahsedicek olursam;

Adım : Yücel
Yaşım : 21
Burcum : Boğa
Memleketim : Sinop ( Ama İstanbulda yaşıyorum )
Takımım : FENERBAHÇE

Ben öle her önüme gelenle arkadaş olmam arkadaş sayım azdır ama özdür ömrümün sonuna kadarda inşallah benimle birlikte olurlar arkadaşlarımı iyi seçerim yanıldığım tek tük arkadaşım olmuştur onlarlada zaten şuan görüşmüyorum :D
Hobilerim

Bisiklet ve paten , Futbol , Basketbol , Kulaklıkla son ses müzik dinlemek , Boğaz'a karşı sabahlamak , Arkadaş ortamında doyasıya sohbet etmek , Kadıköy'de mağaza mağaza gezmek vs. vs. vs....

Fobilerim​

Yüksekten korkarım , büyük köpeklerden .d , fazla hızdan.... Fazla var ama kısa kesmek istedim .d.d
Beğendiğim Müzik Türleri​

Rap , Slow yerli/yabancı , Rock , R&B

Şimdilik bu kadar arkadaşlar zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler

#İyi Forumlar...

Son düzenleme:
---> Duffycl .d.d

Seni tanımak güzeldi.
Tekrar hoşgeldin aramıza :)

Bu arada soyadı vermek yasak :)

---> Duffycl .d.d

Hmm.. Bilmiyordum ya kusura bakma hemen düzelttim =) bu arada tekrardan sağol .d

---> Duffycl .d.d

:) hem renktaşş hemde aynı burçmuşuzz :) seni tanıdğıma sevndmm

---> Duffycl .d.d

Seni Tanımak Güzel Yücel Kardeşim :) Bizlerle Paylaştığın İçin Teşekkürler.. Herşey Gönlünce Olsun :)

---> Duffycl .d.d

Tanıştığımıza Memnun Oldum Kardeşim.

Fenerli Olmandan Dolayı Bana Yaklaşma !!!

Şaka Tabiki :160:

İyi Eğlenceler...

---> Duffycl .d.d

Ya nick'i hiç sorma .d.d.d bnm platonik aşkım var Hilary Duff .d onun soy adı ile bnm ismimin 3 harfi birleşti ortaya böyle bir nick çıktı yaklaşık 2 3 senedir bu nick'i kullanıyorum işte .d

Duffın Hillary Duff'tan geldiğini anlamıştım xD
Zamanla daha iyi tanırız :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri