Duamsın DuaLarımdasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'-Gamze

Bayan Üye
DuamsıNDuaLarımsıN

Yar!
Koyu, Kara, Kapkara Bir Gecenin İçinden UsuLca Yüreğimden Sızdırdığım Bir Kaç Soğuk CümLem Var BiLiyorum Hissediyorsun, BiLiyorum Ben İçimden Sessizce Söylerken Sen Beni Hep Duyuyorsun
Ben Artık YaLnız ELLerimi Açtığımda GeLiyorum Senin Yanına, Sessizce Giriyorum Ruhuna, Yavaşça SokuLuyorum Ve DuaLarımın En GüzeLiyLe Senin İçin SakLadığım Busemi Konduruyorum Biraz Utangaç Bir EdayLa Yanağına
BiLiyorum Hissediyorsun, Çünkü O An Yüreğine Dokunuyorum Sıcacık OLuyor, KaLp AtışLarın HızLanıyor, Ve BiLiyorum Ki Sende O Anda UsuLca Beni Öpüyorsun

Her Lahza ELLerimi Açtığımda Ve "O"na Yüreğimi SaLdığımda Gideceği Tek Kapıdan Seni Umud Ediyor BiLiyorsun DeğiLmi Yar?
Rabbimden Bir Seni DiLiyor

Ben Sana Ne Kadar ALışmışım Ey Herşeyimi Adadığım, Can, Canan, Can Parçam, Diğer Yarım
Meğer BenLiğimi Ne Kadar Sana Kaptırmışım Evet Herşeysin Sen, Senin Adın Herşey Benim Herşeyimsin Sadece

Sen Hem Hüznümsün, Hem Hüznüme Güneş Açtıran Baharım, Hem GözyaşLarımsın, Hemde DuaLarım Hem Derdimsin, Hemde En GüzeL Dermanım Sen Bensin, Bende Sende Yaşayan Bir Sevdayım
Sen Candaki Canımsın, Cantanem, Goncamsın
Duamsın, DuaLarımsın, Hep DuaLarımdasın

Şimdi MeLtemine Naz yaptığım GeceLerin Tek Çaresisin DinLediğim Tüm ŞarkıLar, Yazdığım Tüm ŞiirLersin Sen Herşeysin, Herşeyimsin, Evet Duamsın Sen, Bütün DuaLarımsın
HatırLıyorsun DeğiLmi Yar, Hani Bana Sen ÜzüLürsen Ben Hissederim Demiştin, Hani Cennetteki Tuğba Ağacını AnLatmıştın Hissediyorum HatırLıyorsun, BiLiyorum Hiç Unutmadın Ki
İşte Şimdi Bende O Tuğba Ağacının Bütün YaprakLarıyım Ve Hep Senin Yanındayım Beni Düşündüğün Zaman HissedebiLiyorum

Ey Gece YükLediğim Yar
Ey Yar!
BiLiyorsun, Hissediyorsun DeğiLmi ? Ben Şimdi Seni Hep DuaLarımLa Seviyorum, DuaLarımda İstiyorum
Sana DuaLarLa GeLiyorum

Yar BiLiyorsun DeğiLmi, Tüm DuaLarda Sadece Seni İstiyorum
Sen Benim DuaLarımda Tek YaLvardığım, Canandan Tek DiLeğim, Tek İsteğimsin DuaLarda Doyumsuz Sevdiğimsin, Duamsın, DuaLarımsın
Sen Benim Ona Adanmış En GüzeL Parçam, Sabrım, İmtihanım, Kazancım Ve DuaLarımda DöküLen GözyaşLarımsın

Sen Benim DualarLa Kavuşacak oLduğum Bana YazıLmış Yazgı, Sen Kara KışLarda Yanan Ruhuma Baharsın

Sen Duamsın, DuaLarımsın, Hep DuaLarımdasın
Seni duaLarım gibi seviyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri