Dua

Dua

Bayan Üye
Merhaba öncelikle

satırbaşı:p merhaba demeliyiz ki benden size zarar gelmez demek.

sayın saygıdeğer kullanıcı arkadaşlar :) forum kullanıcısı manasında

adım zeynep 24 yaşındayım profilde görüldüğü gibi ist anadolu yakasında oturuyorum. yalan vs sevmem her zaman doğruyu söylemeliyim ki ne söylediğimi hatırlamak zorunda kalmayayım :2:

satırbaşı :p ben aslında bir foruma üyeyim yaklaşık 5 yıldır. ama buranın adı düşler ya farzedin düşüm :) düştüm :) ki hiç bir düş gerçek olmaz geldiğim gibi sessizce giderim :)
başka ne dyebilirim ki burasııı benim günlüğüm olsun muu ben kendi halmde yazarım kendimi gösterme gayretinde gördüm kendimii :) konu başlığımdaa seçtimm bitanedirr benim fenerbahçemmmm

satırbaşı :pP çoqgüsee saçmalarımmm :p

aa bugün parmaklıklar ardında var :) izleriz değil mi birbirinden habersiz her birimiz :) biliyormusunuz ben böyle yazıyorum ya bunun adına yapmacıklık deniyor :) yazıktır.

çok laf ettim yine :)

bidene söz ekleyelim bitirelim

Bir viCdanım var Her daim yanımda yürüyen.. Hiç bırakıb Gidmeyen.. Onunda içi Rahat zaten...

esenkalalım.

---> Dua

Katılıyorum Dua :)

Her geleni prenses yapıyorlar :)
Kendimi bu kategoriye dahil göremiyorum :D

Ve pembe renginden nefrett ederim :D

---> Dua

satırbaşı :p ben aslında bir foruma üyeyim yaklaşık 5 yıldır. ama buranın adı düşler ya farzedin düşüm :) düştüm :) ki hiç bir düş gerçek olmaz geldiğim gibi sessizce giderim :)

esenkalalım.
Biri ne demek istediğini anlatabılır mii :D:Dhahaha
neyse senı tanımak guzeldi

---> Dua

:))) hahahah günlüğümü kilitlemişler canınız sağolsun ben gidiyorum bidahada gelmem :D bu kadar da kaba olunmaz kii :DDD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri