drenql's =)
ViperMoon Bayan Üye 28 Ağu 2009 #8 ---> drenql's =) aLLah sahibine baqıŞLan cnm çok tatLusun maşaLLah
DReNGL Bayan Üye 28 Ağu 2009 #11 ---> drenql's =) uqaLa_sheydan' Alıntı: aLLah sahibine baqıŞLan cnm çok tatLusun maşaLLah Genişletmek için tıkla ... amin inş saol=) diabloOo16' Alıntı: aynı kuzenım=)asb Genişletmek için tıkla ... hı merak ettim kuzenini=) saol=) dark_angel' Alıntı: A.S.ß adaşım çok tatlısın :2: Genişletmek için tıkla ... melekim saol canım benim==)
---> drenql's =) uqaLa_sheydan' Alıntı: aLLah sahibine baqıŞLan cnm çok tatLusun maşaLLah Genişletmek için tıkla ... amin inş saol=) diabloOo16' Alıntı: aynı kuzenım=)asb Genişletmek için tıkla ... hı merak ettim kuzenini=) saol=) dark_angel' Alıntı: A.S.ß adaşım çok tatlısın :2: Genişletmek için tıkla ... melekim saol canım benim==)
S Shit! Bayan Üye 28 Ağu 2009 #18 ---> drenql's =) :d olur olur bana uyar zaten oruçlluykn içemeyiz sultan ahmete gidelim geçn bir sür turist avladık orda
---> drenql's =) :d olur olur bana uyar zaten oruçlluykn içemeyiz sultan ahmete gidelim geçn bir sür turist avladık orda
DReNGL Bayan Üye 28 Ağu 2009 #19 ---> drenql's =) ben içmem turistleri nası avlıosanız artık nyse sohptte dewam etmeliyiz sankim
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 28 Ağu 2009 #20 ---> drenql's =) güzelsin..Allah sevdiklerine bağışlasın..