Benden Bi kaç Kare = )
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 14 Tem 2011 #4 ---> Drafi Uğraşmana Gerek Yok Biyerden Direk Kopyala Yapıştır Yap En Kolay Yolu Bu.
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 14 Tem 2011 #8 ---> Drafi Dostum Çok Ekzantrik Bi Yüzün Var Ben Bu Yüzü Unutmam Daha Allah Sevenlerine Bağışlasın Seni..
---> Drafi Dostum Çok Ekzantrik Bi Yüzün Var Ben Bu Yüzü Unutmam Daha Allah Sevenlerine Bağışlasın Seni..
'hayaL Bayan Üye 14 Tem 2011 #9 ---> Drafi hadi şükürler olsun ) Allah sevdigine bagşlasın kadir güzel Resimler
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 14 Tem 2011 #13 ---> Drafi Allah sevdiklerine bağışlasın kardeş güzel fotoğraflar...(.
Drafi Kayıtlı Üye 14 Tem 2011 #15 ---> Drafi Teşekkür ettim sizide Bağışlasın = ) Çok tatlıyımlan Mütevazı faLan davranıyorum
Drafi Kayıtlı Üye 14 Tem 2011 #17 ---> Drafi Hades gerçekten spaktakuler bi foto oldugunu düşünüyoorsan cidden çok teşekkür ederim = )
H HaDeS Kayıtlı Üye 14 Tem 2011 #18 ---> Drafi Drafi' Alıntı: Hades gerçekten spaktakuler bi foto oldugunu düşünüyoorsan cidden çok teşekkür ederim = ) Genişletmek için tıkla ... realiteleri irdelerken,mübaalagli davranmam emin ol.. ...sevgimle hep..
---> Drafi Drafi' Alıntı: Hades gerçekten spaktakuler bi foto oldugunu düşünüyoorsan cidden çok teşekkür ederim = ) Genişletmek için tıkla ... realiteleri irdelerken,mübaalagli davranmam emin ol.. ...sevgimle hep..
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 14 Tem 2011 #19 ---> Drafi Galiba Sadece O Gömleği Giydiğinde Fotograf Çektiriyosoun Dostum ?