Doyumsuzuz...!

leylmira

Bayan Üye
Doyumsuzuz...!
evet doyumsuzuz. hep bencillik yapıyoruz, hep kendımızı düşünüyoruz ve kendi dertlerimiz sadece varmış gibi davranıyoruz. hep farkettiğin birşey ama bugün daha bir yoğun hissetim bu duyguyu.

dert yandığımız şeyler kötü anılarımız, paramızın olmaması, işimizden memnun değiliz, ailevi sorun ve sevgilimiz, arkadaşımız falan filan diye bu liste uzayıp gidiyor. peki hiç düşünmediğiniz mi.? sağlığınız yerinde, sevdiğiniz insanlar var ve yalnız değilim biri mutlaka yanımda var.

diğer insanları düşünelim birde kanser olan, sakat olan, anne babası o küçükken ölmüş, evi olmayan sokakta kalan, evladını kaybeden, sevgilisini kaybeden, aç olan en güzel örneği somalideki insanlar, köyde paraya satılan insanlar, okula gitmek isteyip gidemeyen kızlar hiç bu insanların yerine koymuyoruz kendimizi. yada koyamıyoruz çünkü düşünmüyoruz. illa yardım etmeniz gerekmiyor sadece düşünüp empati kurun. daha sanslıyız dimi.?

bugün şunu daha iyi anladım ben boşa derdim var diye moralimizi bozuyormuşum. kendime bakıyorum sağlığım yerinde, ailem yanımda, akşam kafamı sokabileceğim evim var, çalışıyorum param var, sevdiğim arkadaşlarım var, oturup derdimi dinleyecek insanlar var peki ben daha ne istiyorum. kötü anılarını at herkesin vardır. sadece yanındakilerle yaşamayı ve onlarla yetinmeyi öğren. fazlasını isteme çünkü bundan fazlası yok..!!

işte biz insanoğluyuz ve hep bizde olmayan şeyleri isteriz. bu yazıyı okuduktan sonra en sevdiğiniz insanı arayın ve iyiki varsın diyin. aynaya bakın ve kendiniz için gülümseyip mutlu olun emin olun iyi gelicek...:)

Ç/Alıntı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri