sup3r1s1
Bayan Üye
İyiki Varsın..
İyiki Yanımdasın..
ßütün qece uyumayıp hayatımda yaptıqım en qüzeL doqruyu düşündümde..
GaLiba benim yaptıqım en qüzeL tek doqru : Kardeşim , canım , herşeyim oLan ^^ Mérvé'm..!! ^^
Kardeşimsiz Dostumsuz YoLumu buLamam buLamıyorumda...
Bunca sıkıntısı içinde bana yardımcı oLabiLen bir kardeşim dostum qerçekten can olan canım var...
İnsan daha ne ister bee.. oHhh
Onun bi tebessüm edişine Kurban olurum ben..
Onu herşeyden çok seviyorum...
Şşşşttt merve duymasınnn Şımarır
Onu çok seviyorum biLiyo musunuz ?
Mervemi kardeşimi canımı candostumu beLkide nefes aLmamın nadir sebepLerinden oLan tek insanı canımdan çok seviyorum...
O beni en iyi tanıyan tek insan..
GözLerime baktıqında ne düşündüqümü hanqi ruh haLinde içinde oLduqumu anLayabiLen tek insan...
Heran beraber oLsak 1 sn biLe sıkıLmam öyLe qüzeL bi dostLuqumuz kardeşLiqimiz varki bizim...
Önümüze çıkan her zorLuqu o küçük eLLerimizi birbirine kenetLeyip aşarız biz...
Yeri qeLdiqinde birbirimiz için öLmeyede qideriz öLdürmeyede...
Bu kardeşLiqe zarar verecek tek kişiqörsek yok ederiz onu.
BöyLe dostuz biz...
Çevrede birçok biz dostuz biz kardeşiz diyenLer qibi deqiL biz harbiden dostuz...
ßi qünümüz ayrı qeçse özLeyip,
ßirimizin qözünden ßir damLa yaş aksa diqerimizin içi yanar...
Varmı bizim qibi ya varmı !
O bu şu deqiL biz iki kişiyiz ßirßirimize yeteriz
Hep yanındayım KardeşLerin ßitanesi...
Etrafında kimse oLmasa qecenn ßi yarısı oLsa ßiLe bi aLo deyip " Kardeşiiimm..!! " Diye haykırman ßiLe yeterLi..
Yakarım qeceLeri qeLirim yanına Yeri qeLir ßirLikte aqLarız yeri qeLir ßirLikte qüLeriz..
Ama ßundan sora kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim oLurmu kardeşim ? Boşver bak bu şu o qitse bile ben hep yanındayım dediqim qibi...
" Séni Çok Sévén Kardé$inn..!! "
İyiki Yanımdasın..
ßütün qece uyumayıp hayatımda yaptıqım en qüzeL doqruyu düşündümde..
GaLiba benim yaptıqım en qüzeL tek doqru : Kardeşim , canım , herşeyim oLan ^^ Mérvé'm..!! ^^
Kardeşimsiz Dostumsuz YoLumu buLamam buLamıyorumda...
Bunca sıkıntısı içinde bana yardımcı oLabiLen bir kardeşim dostum qerçekten can olan canım var...
İnsan daha ne ister bee.. oHhh
Onun bi tebessüm edişine Kurban olurum ben..
Onu herşeyden çok seviyorum...
Şşşşttt merve duymasınnn Şımarır
Onu çok seviyorum biLiyo musunuz ?
Mervemi kardeşimi canımı candostumu beLkide nefes aLmamın nadir sebepLerinden oLan tek insanı canımdan çok seviyorum...
O beni en iyi tanıyan tek insan..
GözLerime baktıqında ne düşündüqümü hanqi ruh haLinde içinde oLduqumu anLayabiLen tek insan...
Heran beraber oLsak 1 sn biLe sıkıLmam öyLe qüzeL bi dostLuqumuz kardeşLiqimiz varki bizim...
Önümüze çıkan her zorLuqu o küçük eLLerimizi birbirine kenetLeyip aşarız biz...
Yeri qeLdiqinde birbirimiz için öLmeyede qideriz öLdürmeyede...
Bu kardeşLiqe zarar verecek tek kişiqörsek yok ederiz onu.
BöyLe dostuz biz...
Çevrede birçok biz dostuz biz kardeşiz diyenLer qibi deqiL biz harbiden dostuz...
ßi qünümüz ayrı qeçse özLeyip,
ßirimizin qözünden ßir damLa yaş aksa diqerimizin içi yanar...
Varmı bizim qibi ya varmı !
O bu şu deqiL biz iki kişiyiz ßirßirimize yeteriz
Hep yanındayım KardeşLerin ßitanesi...
Etrafında kimse oLmasa qecenn ßi yarısı oLsa ßiLe bi aLo deyip " Kardeşiiimm..!! " Diye haykırman ßiLe yeterLi..
Yakarım qeceLeri qeLirim yanına Yeri qeLir ßirLikte aqLarız yeri qeLir ßirLikte qüLeriz..
Ama ßundan sora kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim oLurmu kardeşim ? Boşver bak bu şu o qitse bile ben hep yanındayım dediqim qibi...
" Séni Çok Sévén Kardé$inn..!! "