Dönmez: Gerçek 'Süper Amatör'üz

karagümrük

Kayıtlı Üye
İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele eden Ömerli Köyü Spor Kulübü'nde Başkan Vedat Dönmez, ilginç açıklamalara imza attı. “Gerçek Süper Amatörüz” diyen Başkan Dönmez, hiçbir kulüpte olmayan birlikteliğin kendi camialarında olduğunu söyledi.

Bu ligden beklentileri olmadığını, sadece spor yapıp sporseverlerin gönüllerine iyi seyirler vermek istediklerini söyleyen Dönmez, şu ana kadar bunu başardıklarına inandıklarını dile getirdi.

Başkan Dönmez, sözlerine şöyle devam etti: “Öncelikle şunu söylemek istiyorum, biz gerçekten süper amatör bir takımız çünkü bu işi sadece amatör olarak yapıp hiçbir beklentisi olmayan bir camiayız. Elimizdeki gençlere nasıl spor yaptırırız. Onlara nasıl katkı sunar bu güzellikleri onlara aşılarız onun çalışmalarını yapıyoruz. Yüreklerini ortaya koyarak seyir zevkini nasıl verirler, tribünleri nasıl mutlu ederler, rakiplere centilmence nasıl yaklaşım gösterirler onun çalışmaları içerisindeyiz. Ömerlispor olarak asla şanda şöhrette gözümüz yok. Sadece liglere renk getirmek ve amatörlüğün vecibelerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Gerçek amatörüz dememdeki en büyük etkenlerden biri de şudur, Bizde Profesyonelden gelen oyuncu yok. Bakın transferlerimize nerelerden gelmişler onları bir mercek altına alında ondan sonra oturup konuşalım. Biz amatörce düşündüğümüz süre içerisinde de Allah ta gönlümüze göre veriyor.

'Bizden başka kimse HEASK'ı yenemez'
Bir de Halide Edip Adıvarspor için söyleyeceklerim var. Öncelikle Halide Edip Adıvarspor’u iyi mücadeleleri ve güzel oyunlarıyla tebrik ediyorum. Fakat oyuncularımı da aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Bu performanslarıyla bizim dışımızda bu Halide Edip Adıvarspor’u hiçbir takımın yenemeyeceğini düşünüyorum. Bizim kalemiz inanın geçilmez armadaydı ve haklı galibiyet almamıza sebep oldu. Halide Edip Adıvarspor takımı bu ligin üzerinde olduğunu gözlemledik ve bu ligin zirvesinde kalacak tek takım diye düşünüyor, yolları açık olsun teminimi iletiyorum."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri