Dönmen İçin Değil , Sevmen İçin ..

Gülümse.

Bayan Üye
Hayal kurmak bedava demişlerdi bana. Şimdi tahmin edemeyeceğin kadar çok hayallerim var. Kurması kolay , gerçekleşmesi zor.

Özlemek bazen iyidir demişlerdi bana. Çok özleniyorsun şimdi. Özlemek hoşuna gider mi insanın. Peki özlemeyi bu denli sever mi insan ?

Beklemek yorucu ama güzeldir demişlerdi bana. Sen hiç beklemekten yoruldun mu ? Ya da beklemenin vereceği zevki tattın mı hiç ?

Sevmek , dünyada yaşayacağın en güzel duygudur demişlerdi bana. Sen hiç sırf duygunun güzelliğini görebilmek için sevdin mi ? Ya da gerçekten sevebildin mi hiç ?

Bunların hepsi bağlıymış birbirine. Özlemenin ne olduğunu bilmek için beklemek , beklemenin ne olduğunu bilmek için sevmek gerekirmiş.

Sevgiyi nedenlere bağlarmış insan. ''Sevmek için bir nedenim yok. Nedensiz seviyorum '' diyenlere inanmazmış kimse.

Ben seni neden sevdiğimi hiç düşünmedim. Nedensiz seviyorum çünkü ben seni. Çoğu kişi buna inanmayacak biliyorum. O zaman biri onlara bunu söylesin lütfen. ''Nedensiz duyulan sevgi en gerçek sevgidir !.. ''

Seni , senli günleri , senle yaşanmışlıkları özlüyorum. Bununda nedenini bilmiyorum ama çoook özlüyorum ..

Ne kadar sevsemde , özlesemde geri dönmeni istemiyorum aslında. Seni bir kere daha kaybedemem. Bir terkedilişi daha kaldıramaz kalbim.

Seni özlüyorum , seviyorum ve hep bekleyeceğim.

Dönmen için değil , (artık) sevmen için ..

CnS ~
3o.o1.2o1o

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri