MALZEMELER
160 gr. tereyagi
60 gr. seker
4 yumurta
2 yumurta aki
35 gr. un
60 gr. nisasta
50 gr. kayisi sekerlemesi
50 gr. ananas sekerlemesi
birkaç damla likör
1 paket vanilya
YAPILIŞ TARİFİ
Tereyagini 50 gr sekerle çirpin. Yumurta sarilarini ekleyip
iyice karistirin.Diger tarafta yumurta aklarini kalan sekerle
çirparak diger karisima ilave edin. Unu ve nisastayi azar
azar ilave edin. Son olarak meyve sekerlemelerini, likörü
ve vailyayi ekleyin.24 cm çapinda kelepçeli bir kalibi yag-
layip karisimi bosaltin. 180 derecede 40 dakika pisirin.
Soguduktan sonra üzerine pudra sekeri serpip servis yapin
160 gr. tereyagi
60 gr. seker
4 yumurta
2 yumurta aki
35 gr. un
60 gr. nisasta
50 gr. kayisi sekerlemesi
50 gr. ananas sekerlemesi
birkaç damla likör
1 paket vanilya
YAPILIŞ TARİFİ
Tereyagini 50 gr sekerle çirpin. Yumurta sarilarini ekleyip
iyice karistirin.Diger tarafta yumurta aklarini kalan sekerle
çirparak diger karisima ilave edin. Unu ve nisastayi azar
azar ilave edin. Son olarak meyve sekerlemelerini, likörü
ve vailyayi ekleyin.24 cm çapinda kelepçeli bir kalibi yag-
layip karisimi bosaltin. 180 derecede 40 dakika pisirin.
Soguduktan sonra üzerine pudra sekeri serpip servis yapin