nones
Bayan Üye
Domuz gribi aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim için bu domuz gribi aşısını siyasi round a çevrildi, biri çıkıyor tvde bunun şu yanları bu yanları var diyor
Sağlık bakanı çıkıyor domuz gribinden sizi korur diyor
Mhp dönemindeki eski sağlık bakanı çıkmış yan etkilerinden bahsediyor
Elbette aşı başlı başına bir yan etkidir
Aşıda ki amaç vücuduna o virüsü vererek bagışıklık kazanmak o virüs vücüduna girdiginde.
Vücut ısımız artıyor, yan etki yapabiliyor neden bir domuz gribi aşısı yapmasın ki?
Dogdumuzdan beri aşı oluyoruz bu zamana kadar kimse kalkıpta bunun yan etkileri var niye demiyor?
Bütün aşıların içerisinde katkı maddeleri var domuz gribindede olacak
Domuz gribi aşısında civa varmış
(Süleyman demirel diye hatırlıyorum gençleşmek için kırmızı civa kullanıyormuş )
Devletimiz onca para harcadı halkına eziyet ettirmek için onlarca para harcamadı.
Sağlık örgütleri buna en başta karşı çıkardı.
iLk başta vurulmucam diyordum ama gerekli amerikada 1000 kişi ölmüşken türkiyedede 2 kişi öldü...
havalar sogmasıyla daha kolay yayılacak
Dikkat edin kendinize derim
nones
Benim için bu domuz gribi aşısını siyasi round a çevrildi, biri çıkıyor tvde bunun şu yanları bu yanları var diyor
Sağlık bakanı çıkıyor domuz gribinden sizi korur diyor
Mhp dönemindeki eski sağlık bakanı çıkmış yan etkilerinden bahsediyor
Elbette aşı başlı başına bir yan etkidir
Aşıda ki amaç vücuduna o virüsü vererek bagışıklık kazanmak o virüs vücüduna girdiginde.
Vücut ısımız artıyor, yan etki yapabiliyor neden bir domuz gribi aşısı yapmasın ki?
Dogdumuzdan beri aşı oluyoruz bu zamana kadar kimse kalkıpta bunun yan etkileri var niye demiyor?
Bütün aşıların içerisinde katkı maddeleri var domuz gribindede olacak
Domuz gribi aşısında civa varmış
(Süleyman demirel diye hatırlıyorum gençleşmek için kırmızı civa kullanıyormuş )
Devletimiz onca para harcadı halkına eziyet ettirmek için onlarca para harcamadı.
Sağlık örgütleri buna en başta karşı çıkardı.
iLk başta vurulmucam diyordum ama gerekli amerikada 1000 kişi ölmüşken türkiyedede 2 kişi öldü...
havalar sogmasıyla daha kolay yayılacak
Dikkat edin kendinize derim
nones