Domuz Gribi Aşısı

nones

Bayan Üye
Domuz gribi aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Benim için bu domuz gribi aşısını siyasi round a çevrildi, biri çıkıyor tvde bunun şu yanları bu yanları var diyor
Sağlık bakanı çıkıyor domuz gribinden sizi korur diyor
Mhp dönemindeki eski sağlık bakanı çıkmış yan etkilerinden bahsediyor
Elbette aşı başlı başına bir yan etkidir
Aşıda ki amaç vücuduna o virüsü vererek bagışıklık kazanmak o virüs vücüduna girdiginde.
Vücut ısımız artıyor, yan etki yapabiliyor neden bir domuz gribi aşısı yapmasın ki?
Dogdumuzdan beri aşı oluyoruz bu zamana kadar kimse kalkıpta bunun yan etkileri var niye demiyor?
Bütün aşıların içerisinde katkı maddeleri var domuz gribindede olacak
Domuz gribi aşısında civa varmış
(Süleyman demirel diye hatırlıyorum gençleşmek için kırmızı civa kullanıyormuş:D )
Devletimiz onca para harcadı halkına eziyet ettirmek için onlarca para harcamadı.
Sağlık örgütleri buna en başta karşı çıkardı.
iLk başta vurulmucam diyordum ama gerekli amerikada 1000 kişi ölmüşken türkiyedede 2 kişi öldü...
havalar sogmasıyla daha kolay yayılacak
Dikkat edin kendinize derim :)
nones

---> Domuz Gribi Aşısı

Ben Olacağım .

Her Aşının Yan Etkisi Var ..

Ülkenin Aklını Çok Güzel Karıştırdılar Helal Olsun Gerçekten :)

Hem Grip Aşımı Oldum Hemde Domuz Gribi Aşısını Olacağım İnşAllah

---> Domuz Gribi Aşısı

insanların kafalarını öyle güzel bulandırıyorlar ki
kuş gribi vardı ne oldu, deli dana hastalıgı vardı hani?
bu domuz gribi de büyütülecek birşey deigl
aşıyı da bence olmak zorundayız, aşıdan bile korkmaya başladı isnanlar, cünkü onnla ilgili öyle haberler çıktı ki insanın agzı acık kalır,sporcu bir kız ası olmus yürüyemiyor hatta geri geri yürüyor öyle ki rol yaptıgını sanırsınız.ama sizin hicbirseyiniz bir diger insanın hicbirseyiyle uyusmaz.milyonda bir rastlanan sey sizde de cıkmaz.herşey insanoglunun abartması korkması tereddut etmesi.kendinize güvenin önleminizi alın.size baska birsey dusmuyoorr

---> Domuz Gribi Aşısı

Babamın Bi Sözü Var

Kaderde Varsa Öpülmek

Neye Yarar Üzülmek.

Kaderde Varsa Pis Domuzlar Yüzünden öLmek

Yapacak bişey yok.

---> Domuz Gribi Aşısı

babam ve amcam eczacı sağlıkçıların içinde olan biri olarak ben bu aşıyı vurulmcm ailemde vurulmıcak kesinlikle karşıyız...

dünya sağlık örgütü seviyeyi 6 ya yükseltti bi sürü video var bunla ilgili bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar izlemeli ;)

6.seviyedeki hastalıklar hakkında çıkarılan aşılar ön izleme ve araştırmaya tabi tutulmaz...önce aşı sonra sonuç yolu izlenir önce aşıyı vurcaklar sonuçlarına göre güvenirliğini rapor etcekler

biz insanız bunun bilincine varalım kobay değiliz ve kobay olmak isteyenler buyursun ne diyelim memlekette CAHİL çok :)

devlet araştırıp soruşturmadan triyonlar harcadığı aşıları size enjekte etmek istiyor çünkü aşılar patladı ellerinde...

---> Domuz Gribi Aşısı

Evet bir domuz gribi salgındır gidiyor...

Lakin aşıların ne kadar güvenli olduğunu nerden biliyoruz_?

Şöyle ki,bu yeni çıkan,adı yeni konan bir hastalık....Ve bunu önlemek için yapılan aşı daha önce hiç kullanılmamış....Bu bile ''acaba''ya sebep olacak bir nedendir...

Ege incisine katılmaktayım....Bir nevi kobay olarak görülmekteyiz...

Nitekim,bu H1N1' de,bunun aşısınında hepsinin önceden planlanmış olduğunu bile düşünebilirim..Evet,evet...Benim bu..Düşünürüm vesselam,ne yapayım..

Sağlık çalışanlarına öncelikli olarak uygulanacakmış...Lakin, yönetime bi çok arkadaşla beraber şiddetle karşı çıktık...Red yazısı yazdık...

Olmayacağım aşı maşı... Size de tavsiye etmiyorum...

Vucut direnciniizi ve immün sisteminizi güçlendirici vitaminler alın(bknz:pharmaton vs.)
Kişisel hijyene çok dikkat edin...Her boş bulduğunuzda kendinizi,bol bol elinizi yıkayın..
Gerekiyorsa toplu taşıma araçlarında maske kullanın...(en çok korktuğum şey olduğu için,ben öyle yapıyorum)
Beslenmenize de dikkat edin... Kırmızı biber özellikle müthiş bir c vit deposu olduğundan,cebinizde taşıyın,ve boş bulundukça ağzınıza atın ((((:)
Yoğurt,bal,badem,yeşil çay,sarmısak da koruyucu diğer besinler...

Saygılar.

---> Domuz Gribi Aşısı

körfez savaşında askerlere yapılan aşıda cıva bulunuyordu ve 'körfez sendromu' denilen bi nörolojik tahibata yol açtı o 'cıva:' nones (:) sırf maliyeti az olsun diye aşılara konuluyor, etkisiz olsa neyse fazlaca zararı var. Hem yüksek bürokratlara cıvasız aşı yapılıp halka cıvalı aşı vurdurulacak, (sağlıkta da hiyerarşi varmış (:) )ben bunu kabul etmiyorum aşı olmayı istemiyorum.
kaldıki domuz gribi olayı fazlaca abartıldı. Normal gripten ölen binlerce insan varken , yıllardır, bu popüler hastalığı dillere doladık, kendi kendimizi telaşa verdik... illaki zararlı, illaki kötü, üstünde durulsun ama normal grip hep vardı ve böyle bi telaş yoktu... ölüm oranları farkıda uçurum hemde..

---> Domuz Gribi Aşısı

Bence TürkLer üsTünDe denenmesin ya zaTi oLmıcam ama gecTi arTık TürkLer neDen risK aLsınki? ArkaDasLar bence TürkLer üzerinde denenmesi cok büyük bir sucTu.

---> Domuz Gribi Aşısı

Doktorların bile ortak bir karara varamadığı aşıyı ben neden olayım ki ?

Olmayacağım aşıyı. Vücudun direncini arttıracak şeyler yemek daha mantıklı geliyor bana.

Ayrıca olacağın önüne geçilmezmiş. Olacaksakta olacağız yani.

---> Domuz Gribi Aşısı

Milleti deneme tahtasımı sanıyo bunlar önceden ABD savaş çıkarıp silah satardı şimdide hastalık çıkarıp ilaç satıyo
temizliğe dikkat edip dengeli beslendikten sonra bişey olmaz böyle riskli bi aşıya ne gerek var

---> Domuz Gribi Aşısı

olmuycam dıyordum ama kararım değişti sanıyorsam . cunku az mıktarda aşı olduğu için kafa karıştırıyorlar dıye düşünüyorum . hanı olmak ıstemeyenlerınkını başkaları kullanır vs .

ve .. eğer vurulmak ıstemessek vurulmazsak.. domuz grıbınede yakalanırsak direk karantına altına alınıyoruz

çok dıkkat edın arkadaslar ankara ıstanbul dıyarbakır cevresınde yaygın mıs 30 kısı olmus

---> Domuz Gribi Aşısı

İzmirdede Yayılmaya Başlanmış , Soğuk Havalar Geldi .

İzmirliler Çok Dikkat Edin ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri