CimCime66
Bayan Üye
Malzemeler
•1 kg. dana kuşbaşı
•1 demet taze soğan
•4 yemek kaşığı sıvı yağ
•1/2 su bardağı süt kreması
•4 adet soğan
•Tuz, karabiber
•1 yemek kaşığı domates salçası
•1 yemek kaşığı un
•400 ml et suyu
•2 çay bardağı beyaz şarap
•500 gr. domates
Tarif Bilgileri
Kategori: Alman Mutfağı
Puanı: 4
Tarifi Yazdır
Yapılışı
Eti kızgın yağda kızartın. Tuz ve karabiberi ekleyin.
Soğanları soyun , şerit şerit kesin ve etlerle beraber pembeleştirin.
Kavurduğunuz etlere domates salçasını ve unu ekleyin.
Sırasıyla et suyu ve şarabı ilave edin. Ağzı kapalı olarak
kısık ateşte 1 saat 15 dakika pişirin.
Diğer tarafta domatesleri soyun, çekirdeklerini çıkartın ve küp küp doğrayın. Taze soğanları ince ince doğrayın. Taze soğan ve kremayı
işme süresinin bitimine 5 dakika kala etlere katın.
En son domatesleri koyup, ateşten alın. Patates püresi
ile beraber servis yapın. Afiyet Olsun !
•1 kg. dana kuşbaşı
•1 demet taze soğan
•4 yemek kaşığı sıvı yağ
•1/2 su bardağı süt kreması
•4 adet soğan
•Tuz, karabiber
•1 yemek kaşığı domates salçası
•1 yemek kaşığı un
•400 ml et suyu
•2 çay bardağı beyaz şarap
•500 gr. domates
Tarif Bilgileri
Kategori: Alman Mutfağı
Puanı: 4
Tarifi Yazdır
Yapılışı
Eti kızgın yağda kızartın. Tuz ve karabiberi ekleyin.
Soğanları soyun , şerit şerit kesin ve etlerle beraber pembeleştirin.
Kavurduğunuz etlere domates salçasını ve unu ekleyin.
Sırasıyla et suyu ve şarabı ilave edin. Ağzı kapalı olarak
kısık ateşte 1 saat 15 dakika pişirin.
Diğer tarafta domatesleri soyun, çekirdeklerini çıkartın ve küp küp doğrayın. Taze soğanları ince ince doğrayın. Taze soğan ve kremayı
işme süresinin bitimine 5 dakika kala etlere katın.
En son domatesleri koyup, ateşten alın. Patates püresi
ile beraber servis yapın. Afiyet Olsun !