Doktorlar eskiye döndü!

` Nur ~

Bayan Üye
Doktorlar eski senaristine ve eski seslendirmelere kavuştu

Televizyon Gazetesi'nden Gizem Kaboğlu'nun haberine göre, eski “Doktorlar” geri geldi.

Dizi geçtiğimiz ay uzun bir aradan sonra yeniden yayına başlamıştı ve yeni Doktorlar’ın en çok eleştiri alan yanı ise Kutsi’nin kendi sesini kullanması ve senaryodaki karakter değişiklikleriydi.

Oyuncu değişikllikleri bir yana dizideki eksikler giderildi. Doktorlar eski senaristinin ellerine emanet edildi, Levent Atahanlı eski sesine yani Umut Tabak’ın seslendirmesine kavuştu. Sezonun başında nasıl merakla izlediysem bu hafta da yeni bir diziye başlar gibi Doktorlar’u izlemeye koyuldum. Bakalım eski tadı verecek mi derken, daha ilk sahneden fark anlaşıldı. Kişisel fikrim Doktorlar çoğu sorununu hallederek asıl şimdi geri döndü. Değişiklik iyidir denemesi her zaman iyi sonuç vermediği gibi Doktorlar ilk üç bölümde yazın sabah saatlerinde elde ettiği reytingin bile gerisinde kalmıştı. Şimdi istikrar iyidir kararı alınıp eskiye dönülse de istenen reytingler elde edilir mi bilmiyorum. Ancak yeteri kadar süre tanınırsa eski izleyicisine oldukça tanıdık gelecek bu yeni Doktorlar onları yeniden kazanabileceğini düşünüyorum.

Eski Doktorlar daha iyiydi diyip sezon başında Doktorlar’ı izlemeyi bırakan izleyicilere tavsiyem bu hafta yayınlanan bölümü izlemeleri. Sezona hızlı başlayan, Karadağlar ve Adını Feriha Koydum ile adından sıkça söz ettiren MED Yapım başarıyı kesin gördüğü Doktorlar’la ilk bölümden hayal kırıklığına uğramıştı.

Şimdilerde Doktorlar'ın reyting atağının ise Alpay Kemal Atalan ve Selen Seyven'in canlandırdığı karakterlerin aşkıyla gerçekleşeceğini tahmin ediyorum. Genco'dan seyircinin alışkın olduğu ikili bu bölümde yakınlaşmaya başladı, izleyiciye tanıdık gelecek bu aşk da diziye duyulan yabancılığa biraz olsun iyi gelebilir.

Son bir not:

Dizinin bu bölümünde doktor Suat’ın yani Bekir Aksoy’un görüntüleri yayınlandı. Zenan kızı Revan’a babasını gösterdi. Türk Malı’nın yayından kaldırılmasıyla Bekir Aksoy’un da geri döneceği dedikoduları gelmeye başladı. Umarın Aksoy MED Yapım’la anlaşır ve diziye geri döner, Suat karakterinin dizideki eksikleri doldurağı gibi reytinglere de doping etkisi yapacağı aşikar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri