endLesS
Webmaster
Önce al şu parayı ve beni dinle. Bişey yapamazsın zaten biliyorum. Kendime hayrım yokken benim sen ne yapabilirsin ! Neyse tribe girme de beni dinle.
O kadar Masum değilim..
Onu seviyorum derken saçma sapan insanlar ile konuşuyordum. Adını sen Cahillik koy o ihanet.. Dolduruşa getiren insanlara inat devam ediyor sanıyorum o sıralar. Ama insanlar doldurmaya devam ediyor o ikna oluyor... Onlar derinden derinden verirken narkozu sen mal gibi bişey olmaz diyorsun..
Hiç boşuna Estağfrullah deme doktor hanım elimde olsa daha ağır şeyler söylerdim. Ama bayansın sonuçta etmem öyle şeyler..
Bak şimdi sana öyle şeyler söyleyeceğim ki bunda akıl ver bana ...
Birgün bir kız benden hoşlanıyor bakışıyoruz falan erkeklerin hepsı o kızın peşinde. Kız yemekhanede oturabılırmıyım dıyor tabi diyorum... Yemek bitiyor, zaman geçiyor, olaylar gelişiyor.. Birgün benim evime geliyor. Odamda ders anlatıyorum ona Allah var art niyet aramıyorum.. Bi ara göz göze geliyoruz..
O bana yaklaşıyor ben ise olayın akışındayım..
Bir an dudaklarımda onun nefesini hissediyorum.
Öpüşmeye başlıyoruz ve o benim kucağıma oturuyor
Ben ise farklı alemlerde ne yaptığımı anlamaya çalışıyorum...
Derken üstünü çıkarmaya başlıyor ve ben ellerinden tutuyorum istemiyorum dercesine..
Kız şaşırıyor ve utanıp üstünü giymeye başlıyor ve apar topar dışarı...
Yapamıyorum anlıyacağın doktor.
Onlarca yüzlerce kız ile çıkabilirim, takılabilir vaktimi geçirebilirim ama ötesine gidemem doktor..
O her saniyesini dertle çekmişken bir zamanlar ben mutlu iken ; Şimdi bu nöbet değişiminde oyun bozanlık yapamam..
Şimdi o nerelerde bilmiyorum ama bunu onu düşündüğümü iyi biliyor. Yazdığımda İnkar etsin bana yazmamıştır diye hani çapkın herifiz sonuçta... Ama şunu bilsin yanımda hatta kolumda başka kızlar olsa da onu kafamdan Sİ-LE-Mİ-YO-RUM...
Silmek mi istiyorum yanımda mı olmasını istiyorum bilmiyorum.. Ama olmuyor doktor...
Saat baya olmuş doktor bir kahve söyle..
Bir de sigara yakalım seninle... Benden sonraki hastalarını S**** et. Madem açıldık tam olsun.. Akşam'da yaparız istersen bişeyler.. Madem akıyor şu an gözyaşlarım durmasın..
Ha bi de bişey daha var doktor.
Ankara'dan şikayetçiyim ben...
Bilmem kaç milyonluk Ankara geceleri çok sessiz.. Ben kendimle yüzleşirken insanlar fosur fosur uyuyor.. Çığlık atsam duyan yok... Duysalar çare yok...
Boşluktayım doktor hanım boşlukta...
Şimdi kapı'dan çık..
Sekreterin olacak o Aptal Sarışına söyle 2 kahve getirsin ve kimseyi'de içeri almasın..
Doluyum doktor..
Güldüğümü gören insanlar bu halde görmesinler beni...
Uzun zaman sonra dökülen itiraflar
Ekim 2011
Günah kokan şehir Ankara..
Moderatör tarafında düzenlendi: