Deniz kızı
Bayan Üye
Doksanlar'ın oyuncusu Anıl Altınöz, Leyla ile Mecnun'un yıldızı Ali Atay'a olan benzerliğiyle dikkat çekti.
Şaşırtan benzerlik
Doksanlar dizisinde Bakkal Lütfü'nün müzisyen oğlu Atilla'yı görenler Leyla ile Mecnun'un başrol oyuncusu Ali Atay'a benzetti.
Atay sandılar
Doksanlar'ı izleyen bazı seyirciler, genç oyuncuyu Ali Atay sandı.
Şarkılar da seslendiriyor
Mecnun rolüyle tanınan Ali Atay'a olan müthiş benzerliğiyle dikkat çeken genç oyuncu Anıl Altınöz, tıpkı Ali Atay gibi dizide şarkılar da seslendiriyor.
Altınöz kimdir?
Doksanlar dizisinde karşımıza Bakkal Lütfü'nün oğlu Atilla olarak çıkan sanatçı Anıl Altınöz, dizide belki de en çok merak uyandıran oyuncuların başında geliyor. Anıl Altınöz, aynı zamanda söz yazarı ve Nefes Grubu'nun vokalistidir. Oyuncu Levent Üzümcünün kuzenidir. Lise eğitimini İzmir Bornova Anadolu Lisesinde tamamlamış, ardından üniversiteyi Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde tamamlamıştır.
9 Ekim 1980 İzmir doğumlu olan Anıl Altınöz, kameranın hem önünde hem de arkasında görev yapmıştır. Daha önce Hacı (2006) ve Canın Sağolsun(2005) adlı dizilerde Post-Prodüksiyon sorumlusu olarak görev almıştır. Peşpeşe(2010) adlı sinema filminde ise Özgür karakteri ile ekranlarla buluşmuştur.
Dizide doksanlı yıllara ait bir çok parçanın arasından Anıl Altınöz'ün söylediği 'Aşık mısın?' en çok ilgiyi gören parça oldu. İnternette de en çok arananlar arasında giren Anıl Altınöz ve şarkısı herkesin ilgi odağı oldu.
Şarkının sözlerini merak edenler için yazalım:
Bak yine gün geçti, yine gece,
Ve ben yine seni bekliyorum.
Yine sesin tenimde, nefesin,
Ve ben yine seni dinliyorum.
Yakında mısın uzakta mısın?
Sorarsam benimle kaçar mısın?
Yanımda mısın, aklımdasın.
Sorarsam sen de aşık mısın?
Yağmur yine penceremde, gözlerin,
Ve ben yine seni izliyorum.
Dizide bu hafta neler olacak?
Doksanlar'da Mustafa ve Tuğba'nın nişan günü gelip çatıyor. Bekir'in nişana gelip gelmeyeceği ise merak konusu...
Ve herkes umudunu kesmişken büyük bir sürpriz gerçekleşiyor...
'Aşık mısın?' klibi
Diziler.com