Doksanlar dizisinin gidişatı oyuncuları çok memnun ediyor

Deniz kızı

Bayan Üye
ProxyImage

AKŞAM gazetesinin haberine göre Baba Ocağı, Kemal Öğretmen gibi dizeler ile genç kızların büyük beğenisini kazanan yakışıklı oyuncu Kemal Erek, ideallerinden özel hayatına samimi açıklamalar yaptı...

BİZİM ZAMANIMIZDA ATARİLER VARDI

-Yeni diziniz hayırlı olsun. 90'lara nasıl dahil oldunuz ?
-90'ların beyazcam'a taşınacağını duyunca bir baktım yine Mint'in işi. 80'lerin yapımcısı Birol Güven çekiyor. Birol Hoca ile daha önce biz Kemal Öğretmen dizisinde çalışmıştık, onunla çalışmaktan büyük keyif aldığım için bu dizide de rol almak istediğimi söyledim, sağolsun beni kırmadı.

EKMEĞİNİ TAŞTAN ÇIKARAN BİR KARAKTER

-Nasıl bir rolü oynuyorsunuz?
-En başta oynayacağım karakter belli değildi. Fragman çekimine gittiğimde 20 karakter belli 10 tanesi belli değildi. Bir hafta sonra senaryo geldi o zaman canlandıracağımız rolleri gördük. 90'larda Burak karakterini oynuyorum. Burak 18 yaşında bir genç. Almanya'ya kaçıp zengin olma hayali kuruyor. O yüzden okulu bırakıp Gençler Kafe'de Halil'in yanında çalışıyor. Amacı para biriktirip Almanya'ya kaçıp hayatını kurtarmak. Burada da Kemal Hoca devreye giriyor. Kemal Hoca'yı Bizimkiler dizisinin Ali'si Atılay Uluışık oynuyor. Okula dönmesi için elinden geleni yapıyor, ona özel dersler veriyor. Burak böylece Almanya sevdasından vaz geçiyor. Yeniden okula başlıyor ve Gençler Kafede çalışarak hayatını sürdürüyor.

-Sizinle benzer tarafları var mı Burak'ın?
-Günlük hayattan çok farklı bir karakter Burak. Saçı, sakalı, şekli çok farklı. Ben bu dizide sıradan yakışıklı bir liseliyi canlandırmaktansa komedi ağırlıklı bir rolü tercih ettim.

80'lerden sonra 90'ların da tutmasını neye bağlıyorsunuz?
-Bu diziye Birol Güven çok büyük yatırım yaptı. Büyük bir set alanı inşa etti... Herşey 90'lar tadında... Birol Güven, Sinan Biçici ve Emre Kavuklu, üçü birlikte muhteşem bir senaryo yazıyor. Dizinin tutmasını başarılı senaryo ve ekibe bağlıyorum. Reytingler çok şükür iyi.

Kaynak: http://televizyongazetesi.com

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri