Doğum sonrası zayıflama tüyoları

Im_Awesome

Kayıtlı Üye
2005 yılından beri İngiliz müzisyen Seal ile evli olan 36 yaşındaki top model Heidi Klum sonbaharda dördüncü çocuğunu doğuracak.

Her doğumdan sonra incecik olmayı başaran ünlü manken doğum sonrası zayıflama sırlarını paylaştı...

Ünlü bir iç giyim firmasının modellerinden olan ve 2. çocuğunu doğurduktan 2 ay sonra podyuma çıkan 36 yaşındaki Heidi Klum "Doğumdan sonra forma girmek önceliğiniz olursa kilo vermeniz kolaylaşır" dedi.

Zayıflamak için korse gibi ürünler kullanmadığını katı diyetler yapmadığını yalnızca sağlıklı beslendiğini ve spor yaptığını belirten Klum "Çocuklarımla parka gidip oyun oynuyorum. Normal şeyler yapıyorum" diye konuştu.

"Hiç diyet yapmadım ancak koltuğa yayılıp abur cubur da yemedim. Sanırım her şeyden biraz yapmak gerekiyor" diyen Klum "Kendime bu konuda hiç baskı yapmadım ancak ben hemen forma girmenin daha iyi olacağını düşünürüm. Eğer bunu uzun vadeye yayarsam başaramam gibi hissediyorum. Doğumdan sonra eski durumuma döndüğüm zaman kendimi çok iyi hissediyorum. Eski giysilerimi giyebilmek beni mutlu ediyor. Bugüne dek bu yöntem hep işe yaradı" diye konuştu.

MODAYI SORMAYIN

Sonbaharda 4'üncü kez anne olacak olan ve kız bebek bekleyen Klum şimdilerde ne giydiğiyle ilgili bir soruya ise "Şimdi bana modadan söz etmeyin. İçine sığabileceğim bir şey bulduğuma seviniyorum" dedi.

AİLE GİDEREK KALABALIKLAŞIYOR

Heidi Klum ve 46 yaşındaki eşi Seal’in biri 3 diğeri ise 2 yaşında olan Henry ve Johan adlı iki oğulları bulunuyor. Klum'un önceki ilişkisinden de 5 yaşında Leni adlı bir kız çocuğu var. Seal doğumundan bu yana Leni’ye de babalık yapıyor. Küçük kızın biyolojik babasının ise Formula 1 direktörlerinden Flavio Briatore olduğu iddia ediliyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri