Dogum günün kutlu olsun Selinim (Puurple)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliceWonder

Banned
Türkiye saatine özenerekten konuyu aciyorum..
benden önce biri acarsa catlarim cünki suracikta :vala_02:
ben güzel sözler yazarmiyim yada yazabilirmiyim bilmiyorum birseyler yapiyorum umarim begenirsin..:vala_02:

Canimin ici..

bizim arkadasligimiz baska sitelerdeki gibi ,,Dürtme´´ ile degilde ,,Etiketle´´ basladi basta bunu söylemek istedim :)
Uzun lafin kisasi..Iyiki dogurdu Annen seni :) Ve Sen Iyiki buraya üye olmussun..yoksa karsilasmamiz imkansiz gibi birsey :)
Allaha sükürler olsun Seni karsima cikardigi icin Rabbime..forumdan kalbimin yarisini ..aradigim dostlugu buldurdugu icinde siteyi acanlara sonsuz Tesekkürler :)
bu güzel dostluk dilerim ki hic bozulmaz..ve dilerim bu yeni yasinda saglikli,mutlu,huzurlu,benli,bereketli bir yil yasaman :)ve bensiz son dogum günün olsun..diger dogum gününde kavusalim birbirimize dogum gününde yaninda olmak ümidiyle .. :love3:
bir kac hediyelerimde var bunlarla bitirmeyecegim tabiki :eda: bu daha baslangic canim dostum :love3:

pasta6ej5.jpg

bu pastan :love3:

j.JPG

bu cicegin

52eijq5v35n4l16qk8dhj2.jpg

bu taki

1184-Mor.jpg

kitap kurdu arkadasima

Seni cok Seviyorumm..
iyiki dogdun..
iyiki varsin..
iyiki benimlesin..
iyiki benim arkadasimsin..

Allah seni basimdan eksik etmesin (amin)

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]

Son düzenleme:
---> Dogum günün kutlu olsun Selinim (Puurple)

Canım benim yaa. Ne kadar güzel şeyler yazmışsın sen öyle ya. :) Bundan sonra ayrılır mıyım ben hiç senden. Tüm doğum günlerimizde normal günlerde hep beraberiz canım benim. Seni çok ama çok seviyorum. Iyi ki varsın. Ellerine kollarına ve tabii yüreğine sağlık bir tanem benim. :) Güzel arkadaşım seviyorum seni <3 :)

Doğum günün kutluu olsuuuuuuuuuuuuuun :D

Buda bendennn :D

cikolata-soslu-elma-toplari-1.jpeg

canım benim yaa. Ne kadar güzel şeyler yazmışsın sen öyle ya. :) bundan sonra ayrılır mıyım ben hiç senden. Tüm doğum günlerimizde normal günlerde hep beraberiz canım benim. Seni çok ama çok seviyorum. ıyi ki varsın. Ellerine kollarına ve tabii yüreğine sağlık bir tanem benim. :) güzel arkadaşım seviyorum seni <3 :)

:423423:

[MENTION=160473]kartalicee[/MENTION] yapılır mı bu. xD Canım benim çok teşekkür ederim.

[MENTION=159813]ridersofrohan[/MENTION] Çok teşekkür ederim :)

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] yakalandıkk :3dth8: :D

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] ne demek canım :eda: benim iyiki doğduun :)

İyi ki doğdun nice mutlu huzurlu güzel senelere [MENTION=158527]Puurple[/MENTION] :D

pastaya bak pastaya namnamnam valla :D :D

İyi ki doğdun nice mutlu huzurlu güzel senelere [MENTION=158527]Puurple[/MENTION] :D

pastaya bak pastaya namnamnam valla :D :D

İnşallah çok teşekkür ederim. :) İsmail Abi gibi kocaman bir dondurmam olsa da mutlu olurdum ben. :) Pastalar cidden namnamnam xD

Mutlu bir yaşam dilerim. Kutlu doğumlar :Ü

İnşallah çok teşekkür ederim. :) İsmail Abi gibi kocaman bir dondurmam olsa da mutlu olurdum ben. :) Pastalar cidden namnamnam xD

Elimizde o yok ama şöyle bi hediyem var sana şimbilli erdaldan lapıs lapıss içersin artık :D

BHvZfi7CYAAsj5m.jpg:large

Sana ayrıca şöyle bir hediye göndermek istiyorum :D

533079_402103703184873_1001349980_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri