Doğum günün kutlu olsun Özgür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moreas

Bayan Üye
Sen istemezsin şimdi böyle şeyleri yok açılmasın konu yok bilmem ne dersin anlamam ben. :) Sevdiğim bir kaç insan var.Onlara karşı sorumlu hissediyorum kendimi. :)

Aslında sana yazacak çok şey var. Öncelikle tüm derdimi dinleyip yanımda olduğun için sana milyonlarca kez teşekkür ediyorum.

Güzel yürekli insan. Keşke dünyadaki herkes senin kadar anlayışlı ve iyi yürekli olabilse. Ama şunu bil ki bu bir gerçek seni tanıdığım için çok mutluyum. Sen benim için çok önemlisin.

Senin kadar iyi şeyler yazamıyorum evet. Saçmalamamak için de kısa kesiyorum.

Dilerim karşına hep seni seven insanlar çıkar. Dilerim hep mutlu olursun. :eda:

Seviliyorsun canım. [MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] :)

Ve Sanırım denizli Türküsü bu. Benim dizinin elemanları pek komik söylemiş.(Her ne kadar bitse de bu dizi benim için bitmedi neyse. xD) Onu paylaşmak istiyorum. :) Yüzün hep gülsün emi. :)

Son düzenleme:
---> Doğum günün kutlu olsun Özgür

mumlu-pasta-2.jpeg

mumlarım şekil önümden çekil. :D

Doğum günün kutluuu olsunn :)

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] Teşekkür ederim canım :) Evet gerek yoktu böyle şeylere ama zahmet edip yapmışsın. Çok sağol :) Sende iyi ki varsın ve sende seviliyorsun :D Ayrıca evet Denizli yöresinden... xD

Doğum günümü kutlayan herkese de çok teşekkürler :)

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Senin istememen bunu hak etmediğin anlamına gelmiyor canım. :) Seni mutlu etmek istedim ki bunu çok hak ediyorsun. Etiketi unutmuşum başta onun içinde kusura bakma. :) Her ne kadar bu lafı sevmesen de bi kusurumuz oldu affola. :) Yörenin şarkısını dinlettik işte sana. Beğenmişsindir umarım. Neyse tekrar iyi ki doğdun, iyi ki varsın. :)

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Mutlu Yaşlara :R

Doğum gününü kutlar nice sağlıklı yıllar dilerim :)

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] giremedim bugün foruma,konu kilitlenmeden ben de kutlayayım. Mutlu yıllar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri