doğum günün kutlu olsun mesa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
n7yM65.jpg
&#128131Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun [MENTION=169342]Mesa[/MENTION] mehtap doğum günün kutlu olsun cnm benjm nice senelere canım benjm

Bu da hediyen.
:mhJeF:
------------------------------
8gX1zr.jpg

İçinde bolca mutluluk, bolca huzur, bolca muhabbet-sohbet var.

"Bir sonraki doğum günümde bana hayallerimi hediye et." dediğin ne varsa, hepsi yeni yaşının sana armağanı olsun.

------------------------------

Son düzenleme:
---> doğum günün kutlu olsun mesa

Canım benim Ali'm çok teşekkür ederim bitanem sende iyiki varsın... Beni bu kadar mutlu ettiğin için çok ama çok teşekkür ederim güzel yüreklim:love3::Hjte7: [MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

---> doğum günün kutlu olsun mesa

Canım benim Ali'm çok teşekkür ederim bitanem sende iyiki varsın... Beni bu kadar mutlu ettiğin için çok ama çok teşekkür ederim güzel yüreklim:love3::Hjte7: [MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

beğenmene sevindim cnm mutlu olmana sevindim :Hjte7: sende iyiki varsın nice senelere cnm [MENTION=169342]Mesa[/MENTION] inş hediyesi beğenir sin iyiki varsın bitanem

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri