Dogum Günün Kutlu Olsun leydi91 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stinko

Kayıtlı Üye
28991510047579045672591.jpg

Dogummmm gununn Kutluuu Olsunnn Rabişşşşş [MENTION=152458]leydi91[/MENTION] :cy(19):

Bakkk bu sarkııı guzelmısss dınleee :D

Hedıyee alamadımm param yoktu :D ama bak bu resmıı gonderıyorum sanaa :D gecen gun cekıldıı :D masa ustuu yapp baktıkca benıı hatırlaa :D

53156910200836793386364.jpg

---> Dogum Günün Kutlu Olsun leydi91 :D

Ayy konuyu ben açmalıydıım ya nasıl kaçırdıım :H
Canımın içisii sen bitanesin ya İyiki doğmuşsun, iyiki varsın vee iyiki seni tanımışım ya :eda:

Ne günlerimiz geçti seninle burda, ne anılar var, seninle tanıştığımdan beri hep diyorum benim kafadansın diye esprilerin, komik hallerin vs. hepsi ben :pp
Anlatılcak çok şey var aslında, keşke yüz yüze olsaydık bol bol sohbet etseydik diyorum hep. Bu forumda iyiki tanıdım dediğim ve canımdan saydığım bi sen bi [MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] var, siz olmasaydınız ben kimle güler kimle dertleşirdim :R
Umarım hayatın hep güzel geçer üzüldüğün, mutsuz olduğun bi gün bile olmaz, herşey gönlüne göre olsun canımın içisi. :love3::love3:
''Hayata ıslak gözlerle bakma'' daima ne olursa olsun hep gül, gülmeye çalış dimdik ayakta dur. Nice mutlu senelere inşallah canımsın.. :R

Not: unutmadan söylim, mart ayındayız karameli dışarı salda kendi dengine göre birini bulsun, onun mürüvvetini görmek istiyoruz ! xD

Bu sana özel pasta :pp

cat_cake22.jpg

l4s5y.jpg

---> Dogum Günün Kutlu Olsun leydi91 :D

Arkadaşlar, Rabia'yla konuştum internette bazı sorunlar olduğu için foruma giremediğini söyledi.
Doğum gününü kutlayan, kutlamayan herkese teşekkürlerini iletti. Onun adına teşekkür ederim. :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri