Doğum Günün Kutlu Olsun Damlacım ( 'DamLa )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

C'abonBô

Marjinal Maydanoz
Kayıtlı Üye
Neşeli, sevecen, hayatı seven, iyi niyetli, sempatikqkfskldfjsıodg

Balık etli, küfürbaz, argo seven, beni anlayan yegane insan. Dinlemeden etmeden yargısız infaz yapmayan, muhabbetine doyum olmayan kişilik. Doğum günün kutlu olsun. Her ne kadar banlı olup burada olmasanda. Neyse az kaldı ban sürenin dolmasına. Seni bekleyen biriler var. En azından biri var :106:
İyiki doğdun :50:

Hediye veremicem gece gece panpa üşeniyom şimdi resim koymaya. Sen ne hediye bekliyosan onun resminin olduğunu farzet.

---> Doğum Günün Kutlu Olsun Damlacım ( 'DamLa )

Doğum Günün Kutlu Olsun Damla ..

Sevdiklerinle birlikde nice mutlu saglıklı senelere Damla

Dogum günün kutlu olsun :Ü

Doğum günün kutlu olsun Damla :)
Nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllara :)

Tam tanışıyorduk güzel güzel,gidiverdi.
Hadi bekliyorum,gelsin de kaldığımız yerden tanışalım.
Nice yıllara. :)

Doğum günün kutlu olsun damla nice yıllara:)

guirlande.gif

Damlaaaaaaaaaaaaam canıııııııım hayatııııııııım her şeyiiiiiiiim biriciğğğğiiiiiiim. xD
Keşke saati saatine okuyabilseydin yazdıklarımızı :( ama olsun gelince okursun az kalmadı mı zaten?
Özledim kızım ya. Valla özledim yeminle özledim.
Sende öyle demiştin dimi zaten " Özledim kızııım " :Ç
Müstakbel eşim, hayatım, canım, gülüm xD , böğürtlenli reçelim :p Bu gün sen mi doğdun gerçekten? Benim yengeç burçlum iyiki doğdun xD Kendime uygun bir kutlama yapayım;

Damdan dama atlarım doğum gününü kutlarım.
Ne bekliyorsun ki benden bugün doğum günün diye sana farklı ve özel davranacağımı mı? :| Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin.
shy2.gif
Dostluğunun ne kadar değerli olduğunu biliyon mu, he gızım? 3 ay canımdan can gidiyor burada. Bi daha böyle uzun süreli banlan bi üç ayda ben banlarım valla.
rpat.gif
Benimle beraber nice mutlu yıllara inşallah.
221.gif
Şimdi aynı şehirde olsaydık neler yazardım değil mi, anılar falan.. Amaa önemli olan kalplerimizin bir olması değil mi zateen! Üzülmeyelim o yüzden, gerek yok.. İyi doğdun benim kalbi temiz, yürekli, şeker mi şeker dostum.. :Ü Yüzündeki gülücükler hiç eksilmesin, seni hep mutlu eden insanlarla beraber ol, yüzünü en kötü anında dahi güldürebilecek kadar sana değer verebilecek insanlarla tanış. Dost dediğim değer verdiğim reelde olsun burada olsun çoğu insanla ayrı düştüm, kırdım belki, kırdılar.. Ama sen öyle değilsin en ufak bir tartısmamız bile olmadı.. Suçlu bile olsam senden özür dilerim ben, dayanamamkii.

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada,
dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
"
İnsan, bazen düştüğü gibi eriyen bir kar tanesi gibi..
Ya da sonbahara inat dalını bırakmayan bir yaprak..
Biz istesek de, istemesek de yüzleşiyoruz hayatla..

Kimi zaman kar tanesi gibi eriyip gidiyoruz,
O kadar çaresiz, o kadar çelimsiz kalıyoruz ki,
Yeniliyoruz..
Eriyip, bitiyoruz..

Kimi zamansa direniyoruz yaşananlara,
Sıkı sıkı tutunacak bir dal arıyoruz kendimize,
Buluyoruz..
Ve sonbahara inat, dökülmüyoruz..
Sarıldığımız dalın desteğiyle, yenilmiyoruz..

Dostlar.. Öyleleri var ki, yeri geldiğinde kasırgaya direnen asırlık çınarlar gibi güçlü, yeri geldiğinde seninle birlikte yenilmeyi göze alacak kadar içten.. Kötü hissettiğin her an bir telefon uzağında olan, seninle gülüp seninle ağlayabilen dostlar.. Senin içindekileri gözünden anlayan, baktığında seni çözen ve gerektiğinde elinden gelenin en iyisiyle sana destek olmak isteyecek gerçek dostlar..Hayatla kaçınılmaz bir şekilde yüzleşirken, insanın sonbahara kafa tutan yaprak misali güçlü olmasını sağlayanlar, işte o dostlar.. Dostlarınızı iyi seçin, onların değerini bilin, vefanızı gösterin ve karşılık beklemeyin.. İyi gün dostu değil, ömür dostu olun, bir ömür dost kalın.. "

İşte sen tamda bu yazıda anlatıldığı gibisin, güçlüsün, hiçbir zaman sinirlenip etrafındakileri kırmıyorsun (ben şahit olmadım hiç), hep varsın iyiki varsın. Kız gelde dedikodu yapalım.
ki.gif

Sen benim tam da buramdasın ->
ddv17.gif

Bugünkü surat ifadelerinde bunlardan başkası olmasın, olamaz tamam mı!

959266sk2bnp02of.png

1648867h9uol6qvqz.gif
empty.gif

Sen hiç üzülme kimselerin kıramayacağı kadar sağlam ol tamam mı.
Sen kırılırsan, sen üzülürsen bende üzülürüm.
sorry.gif

Meleğimsin sen benim, melekten farkın yok benim için,
öyle temiz öyle güzel kalbin. :H
Dünyanın en tatlı inatlaşan insanı, yüzün hep gülsün,
Ve
Nalanımm nevimin gadını çocuklarımın anasıı.. Öpüselim mi?
ki.gif

Son düzenleme:

Doğum günün kutlu olsun Damla bacım, aramıza tekrar dönmeni bekliyoruz... Yeni yaşın mutluluk ve sağlık getirsin sana...

Dogum gunun kutlu olsun. nice senelere.. hayirli seneler.

vitaminsizimmm :D
doğum günün kutlu olsun bebeeeeekkk :)
iyiki varsınnn :)
özlendin fazlasııylaaaaa aaaa:)
iyiki dpğdunn canım :)

dogumm gunun kutlu olsunnnnnn damlaaaaaaaaaa :D

guirlande.gif

Damlaaaaaaaaaaaaam canıııııııım hayatııııııııım her şeyiiiiiiiim biriciğğğğiiiiiiim. xD
Keşke saati saatine okuyabilseydin yazdıklarımızı :( ama olsun gelince okursun az kalmadı mı zaten?
Özledim kızım ya. Valla özledim yeminle özledim.
Sende öyle demiştin dimi zaten " Özledim kızııım " :Ç
Müstakbel eşim, hayatım, canım, gülüm xD , böğürtlenli reçelim :p Bu gün sen mi doğdun gerçekten? Benim yengeç burçlum iyiki doğdun xD Kendime uygun bir kutlama yapayım;

Damdan dama atlarım doğum gününü kutlarım.
Ne bekliyorsun ki benden bugün doğum günün diye sana farklı ve özel davranacağımı mı? :| Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin.
shy2.gif
Dostluğunun ne kadar değerli olduğunu biliyon mu, he gızım? 3 ay canımdan can gidiyor burada. Bi daha böyle uzun süreli banlan bi üç ayda ben banlarım valla.
rpat.gif
Benimle beraber nice mutlu yıllara inşallah.
221.gif
Şimdi aynı şehirde olsaydık neler yazardım değil mi, anılar falan.. Amaa önemli olan kalplerimizin bir olması değil mi zateen! Üzülmeyelim o yüzden, gerek yok.. İyi doğdun benim kalbi temiz, yürekli, şeker mi şeker dostum.. :Ü Yüzündeki gülücükler hiç eksilmesin, seni hep mutlu eden insanlarla beraber ol, yüzünü en kötü anında dahi güldürebilecek kadar sana değer verebilecek insanlarla tanış. Dost dediğim değer verdiğim reelde olsun burada olsun çoğu insanla ayrı düştüm, kırdım belki, kırdılar.. Ama sen öyle değilsin en ufak bir tartısmamız bile olmadı.. Suçlu bile olsam senden özür dilerim ben, dayanamamkii.

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada,
dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
"
İnsan, bazen düştüğü gibi eriyen bir kar tanesi gibi..
Ya da sonbahara inat dalını bırakmayan bir yaprak..
Biz istesek de, istemesek de yüzleşiyoruz hayatla..

Kimi zaman kar tanesi gibi eriyip gidiyoruz,
O kadar çaresiz, o kadar çelimsiz kalıyoruz ki,
Yeniliyoruz..
Eriyip, bitiyoruz..

Kimi zamansa direniyoruz yaşananlara,
Sıkı sıkı tutunacak bir dal arıyoruz kendimize,
Buluyoruz..
Ve sonbahara inat, dökülmüyoruz..
Sarıldığımız dalın desteğiyle, yenilmiyoruz..

Dostlar.. Öyleleri var ki, yeri geldiğinde kasırgaya direnen asırlık çınarlar gibi güçlü, yeri geldiğinde seninle birlikte yenilmeyi göze alacak kadar içten.. Kötü hissettiğin her an bir telefon uzağında olan, seninle gülüp seninle ağlayabilen dostlar.. Senin içindekileri gözünden anlayan, baktığında seni çözen ve gerektiğinde elinden gelenin en iyisiyle sana destek olmak isteyecek gerçek dostlar..Hayatla kaçınılmaz bir şekilde yüzleşirken, insanın sonbahara kafa tutan yaprak misali güçlü olmasını sağlayanlar, işte o dostlar.. Dostlarınızı iyi seçin, onların değerini bilin, vefanızı gösterin ve karşılık beklemeyin.. İyi gün dostu değil, ömür dostu olun, bir ömür dost kalın.. "

İşte sen tamda bu yazıda anlatıldığı gibisin, güçlüsün, hiçbir zaman sinirlenip etrafındakileri kırmıyorsun (ben şahit olmadım hiç), hep varsın iyiki varsın. Kız gelde dedikodu yapalım.
ki.gif

Sen benim tam da buramdasın ->
ddv17.gif

Bugünkü surat ifadelerinde bunlardan başkası olmasın, olamaz tamam mı!

959266sk2bnp02of.png

1648867h9uol6qvqz.gif
empty.gif

Sen hiç üzülme kimselerin kıramayacağı kadar sağlam ol tamam mı.
Sen kırılırsan, sen üzülürsen bende üzülürüm.
sorry.gif

Meleğimsin sen benim, melekten farkın yok benim için,
öyle temiz öyle güzel kalbin. :H
Dünyanın en tatlı inatlaşan insanı, yüzün hep gülsün,
Ve
Nalanımm nevimin gadını çocuklarımın anasıı.. Öpüselim mi?
ki.gif

İyi yardırmışsın he :Ç De anlamadığım konu zaten suçlular özür dilemez mi? :D

Suçlu bile olsam senden özür dilerim ben, dayanamamkii.

Asıl suçlular özül dilememekte direnir. xD
Yanlış yazmışım ama böyle kıvırayım dedim. Aslında oldu biraz.

''Yanlış yazmışım ama böyle kıvırayım dedim'' kısmını yazmasaydın kıvıracaktın ciddi ciddi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri