Doğum Günün Kutlu Olsun BravehearTs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

waLL~é

Bayan Üye
Öncelikle ben senin gibi ufak bir 'mutlu yıllar' ile geçiştirmeyeceğim bugünü.. Gecistiremem çünkü.. Ben bir yıl seninle yaşadım seninle yaşıyorum. Ben senle ağladım , senle güldüm , senle mutlu oldum.. Ben seninle mutlu oldum senin varlığınla. Sana aşık oldum seni sevdim hep sevdim..çoğu zaman korktum seni kaybetmekten . Sensizlikten.. Seninle nefes aldım çoğu zaman , seninle huzur buldum.. Olmadı hatalarımız korkularmız yüzüne olmadı.. Erken bitti istemediğim şekilde bitti.. Seni hâlâ severken bitti.. Istemedim , istemedik böyle olsun.. Inandık herkese herşeye karşı inandık.. Ama inanmamız yetmedi.Sen şu hayatta karşılaştığım en iyi kişisin. Altın gibi bir kalbin var sen mutlu olmayı hak edensin.Dilerim hayatın bundan sonra istediğn gibi gider dilerim çok mutlu olursun dilerim çok başarılı olursun hak ettiğin yerde olursun.. Dilerim güzel bir ailen olur ,seni mutlu eden biri olur hayatında. Dilerim ki bu yasin sana mutluluk getirir huzur getirir.Dilerimki Kadir sen hep mutlu ol
Doğum Günün Kutlu Olsun​

---> Doğum Günün Kutlu Olsun BravehearTs..

5964g.jpg

bmwx669741.jpg

Kadirim Canım Kardeşim GönüL İsterdiki Parti Yapıp SeninLe Beraber KutLamak Ama Kader işte ALLAH SevdikLerine Ve SevenLerine MutLu HuzurLu GünLer Nasip Etsin Canım Kardeşim Doğum Günün KutLu oLsun Nice MutLu yıLLaRa OrtaĞım..

Doğum günün çook çook kutlu olsunn kadiiir. Her şey gönlünce olsun.
Mutlu yıllar. :)

b-471472-do%C4%9Fum_g%C3%BCn%C3%BCn_kutlu_olsun.jpg

Nice Senelere Kadir.. :)
Doğum Günün Kutlu Olsun...

aga doğum gunun kutlu olsn hediye olarakda bol bol :50::50::50::50::50::50:

Öncelikle ben senin gibi ufak bir 'mutlu yıllar' ile geçiştirmeyeceğim bugünü.. Gecistiremem çünkü.. Ben bir yıl seninle yaşadım seninle yaşıyorum. Ben senle ağladım , senle güldüm , senle mutlu oldum.. Ben seninle mutlu oldum senin varlığınla. Sana aşık oldum seni sevdim hep sevdim..çoğu zaman korktum seni kaybetmekten . Sensizlikten.. Seninle nefes aldım çoğu zaman , seninle huzur buldum.. Olmadı hatalarımız korkularmız yüzüne olmadı.. Erken bitti istemediğim şekilde bitti.. Seni hâlâ severken bitti.. Istemedim , istemedik böyle olsun.. Inandık herkese herşeye karşı inandık.. Ama inanmamız yetmedi.Sen şu hayatta karşılaştığım en iyi kişisin. Altın gibi bir kalbin var sen mutlu olmayı hak edensin.Dilerim hayatın bundan sonra istediğn gibi gider dilerim çok mutlu olursun dilerim çok başarılı olursun hak ettiğin yerde olursun.. Dilerim güzel bir ailen olur ,seni mutlu eden biri olur hayatında. Dilerim ki bu yasin sana mutluluk getirir huzur getirir.Dilerimki Kadir sen hep mutlu ol
Doğum Günün Kutlu Olsun​
Sen hala bende değerlisin yaşadığım hiçbirşeyden pişman değilim hiçbir keşkem yok ne demişsem kızgınlıktan demişimdir.Teşekkür ederim bugünü hatırladığın için dilerim sende hep mutlu olursun hep :)
5964g.jpg

bmwx669741.jpg

Kadirim Canım Kardeşim GönüL İsterdiki Parti Yapıp SeninLe Beraber KutLamak Ama Kader işte ALLAH SevdikLerine Ve SevenLerine MutLu HuzurLu GünLer Nasip Etsin Canım Kardeşim Doğum Günün KutLu oLsun Nice MutLu yıLLaRa OrtaĞım..

Canın sağolsun kardeşim ne partisi yazdığın bir iki cümle çırağanda baloya denkxD Saati beğendim :)
Doğum günün çook çook kutlu olsunn kadiiir. Her şey gönlünce olsun.
Mutlu yıllar. :)

b-471472-do%C4%9Fum_g%C3%BCn%C3%BCn_kutlu_olsun.jpg
çook çook teşekkür ederim kaprisli bayan :)
Nice Senelere Kadir.. :)
Doğum Günün Kutlu Olsun...
Çok teşekkür ederim yazmazsın sanıyordumxD
aga doğum gunun kutlu olsn hediye olarakda bol bol :50::50::50::50::50::50:
bu öpücüklerin hepsi yüzümden mi gülümxD

Doğum günün kutlu olsun kardeşim:))
O güzel yüreğinle nice nice yaşlara sağlık ve mutluluk ile inşallah

hediye.jpg

images

Bakalım beğenecek misiniz?
Gönlünüzde ne varsa o olsun inşallah

Nice yıllara :)
Domgününüz kutlu olsun :)

Teşekkür ederim :)
Doğum gunun KutLu oLsun xD
Sağolasın :)
Nice yıllara Kadir.
Eyvallah sağolasın :)
Nice yıllara :)
Domgününüz kutlu olsun :)
Doğum günün kutlu olsun.

Mutlu yıllar Kadiir (:)

Doğum günün kutlu olsun..

İyi ki aramızdasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri