DiReNiS
Bayan Üye
2 sene önce özel bi hastanede çalışırken,,ölecek durumda olan bir hastamız vardı....3 günlük bir bebek!!!! bir gece nöbetindeyken bebğin durumu iyice ağırlaştı...hemen dr.a haber verdim.....hiç birşey yapmayın dedi....yaşarsa da sakat kalıcak.....ümitsiz vaka zaten.....boşuboşuna süründürmeyelim çocuğu dedi....... ama ben onu o şekilde bırakamadım :s ....dr.un bilgisi olmadan birtakım işlemler yaptım ilaç verdim,solunum,kalp masajı vs.... evet bebek hayatta!!!! 2 yaşında dünyalar tatlısı bir kız.....şimdilik problemi,,iyi beslenememe,,ve gözlerinde bi problem war.....ilerki zamanlar için ise hala risk var....kalıcı büyük hasarlar görülebilir..... annesinin ağzını aradım..... sakatta olsa ne olursa olsun YAVRUM dedi.....Allah bana canını bağışladı ya,,gerisi önemli değil.... bir an için gurur duydum kendimle.....belki bir annenin hayatında tadabilecek en büyük acısına engel oldum....ama sakat bir çocuk söz konusu !!!! o çocuk hayat nasıl tutunacak???her zaman annesi olabilcek mi yanında??? doğru mu yaptım,yanlış mı???? suçluyum bi yandan,,bi yandan da vicdanlı!!! ne yapmalıydım????