doğru mu yaptım yanlış mı :(

DiReNiS

Bayan Üye
2 sene önce özel bi hastanede çalışırken,,ölecek durumda olan bir hastamız vardı....3 günlük bir bebek!!!! bir gece nöbetindeyken bebğin durumu iyice ağırlaştı...hemen dr.a haber verdim.....hiç birşey yapmayın dedi....yaşarsa da sakat kalıcak.....ümitsiz vaka zaten.....boşuboşuna süründürmeyelim çocuğu dedi....... ama ben onu o şekilde bırakamadım :s ....dr.un bilgisi olmadan birtakım işlemler yaptım :( ilaç verdim,solunum,kalp masajı vs.... evet bebek hayatta!!!! 2 yaşında dünyalar tatlısı bir kız.....şimdilik problemi,,iyi beslenememe,,ve gözlerinde bi problem war.....ilerki zamanlar için ise hala risk var....kalıcı büyük hasarlar görülebilir..... annesinin ağzını aradım..... sakatta olsa ne olursa olsun YAVRUM dedi.....Allah bana canını bağışladı ya,,gerisi önemli değil.... bir an için gurur duydum kendimle.....belki bir annenin hayatında tadabilecek en büyük acısına engel oldum....ama sakat bir çocuk söz konusu !!!! o çocuk hayat nasıl tutunacak???her zaman annesi olabilcek mi yanında??? doğru mu yaptım,yanlış mı???? suçluyum bi yandan,,bi yandan da vicdanlı!!! ne yapmalıydım???? :(

oncelikle cok zor bi durum gercekten ama sen dogru olanını yapmıssın ..

allah sendende o annedende razı olsun ..

bi cocugun sakat kalma riski olsa bile göz göre göre nasıl ölüme bırakabilirki?

tşkler kardeşim hiç canını sıkma dogru olanda buydu bnce ..

ben bunda suç göremiyorum.. bence en güzelini yapmışsın..

şöyle düşün.. allahın verdiği canı allahtan başkası zaten alamaz sadece sebep olur.. misal bi insanı öldürmek için her yolu denersiniz ama allahım onun canını yinede almaz..

bu bebeğin hikayesinide böyle düşün... senin onca çabana rağmen bebeğin nefes almasına izin vermeyebilirdi rabbim.. onu yaşatmayabilirdi..

tebrik ederim seni.. bir varlığın canlının hayatta kalmasına vesile olduğun için ;)

bi yandan haklısınız evet.... ama ilerde büyük sorunlar çıkarsa kendimi daha çok suçlu hissederim....annesi her zaman yanında olmayabilir,,hatta olmayacak belli bi zaman sonra....bilmiorum ya.... 2 senedir,kendi içimde hesaplaşmaya çalışıorum... hem doğruydu diorum...hem yanlıştı!!

ben de senin gibi hemşireyim... ve inan bana bende olsam aynısını yapardımm... herkes nasibiyle doğar, allahında ona çizdiği bir kader vardır...... Üzülme sen...

ortada suç falan yok... en doğrusunu yapmışsın.
Ölmek üzere olan bir çocuğu ölümden döndürdüğün için kendinle gurur duyman lazım.
Tebrik ederim.

tşk.ler arkadaşlar....bu konuyu sadece ablama anlatabilmiştim.....bir de size..... içimi rahatlatıyorsunuz vallahi

gercekten zor bır durum ..

ama dogru olanı yapmıssın ..

sakat yasaması kader ..

ama ölumu ıhmal olurdu ..

emın ol sen kendıne dusen gorevı yaptın

ASIL O ÇOcuğu o durumda bırakmanız daha kötü olurdu bence kim olsa aynı şeyi yapardı bu benim fikrim tabi bence üzülmenize hiç gerek yok doğru olanda bu!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri