Doctor Who

LityuM

Bayan Üye
Doctor Who, İngiliz BBC televizyonunun en köklü dizilerinden biridir.Dizinin klasikleşmiş serileri 1963 - 1989 yılları arasında yayınlanmıştır.1996 yılında da filmi çekilmiştir.Yeni serileri ise 2005 yılından itibaren klasik serilerin devamı olarak yayınlanmaya başlamıştır.Türkiye'de Cnbc-e 2009 sezonunda yayınlanmaya başlamıştır.

Dizinin ana karakteri Doctor, uzaylı bir zaman yolcusudur.Geçmişte yaşadığı gezegen Gallifrey, düşmanları Dalekler tarafından son zaman savaşında yok edilmiştir.Gezegenden bir tek Doctor sağ olarak kurtulmuştur.Doğal olarak yaşayan son zaman lordudur. Kendini yenileyebilme, şekil değiştirme, ölümsüzlük gibi özelliklere sahiptir.

Tardis adlı bir uzay zaman gemisiyle yolculuk yapan Doctor, yardımcıları ile birlikte uzay ve zamanı keşfeder, problemleri çözüp hataları düzeltir, çeşitli yaratıklarla yüzleşir.Eğlenceli bir hikaye anlatımına sahip olan dizi, kimi zaman aksiyon sahneleriyle heyecanlandırırken kimi zamanda absürd sahneleriyle izleyicileri eğlendiriyor.

İngilizlerin en kült dizilerinden biri olan Doctor Who, 2005 yılından itibaren başlayan yeni serileriyle 4 sezonda 39 ödül kazanmış, 40 ödülede aday gösterilmiştir.

---> Doctor Who

saçma ve bi okadar da izletiyo kendini..bayılıyorum :Ç

doctor+who

---> Doctor Who

Saçma ? Bilim-kurgu da mantık aramak bence saçmadır emel ablacım :D :D Bu dizi saçmaysa türk dizileri ne oluyor :D Ben bu diziye aşıkım ama rose'a ondan daha fazla aşıkım giderken ağladım gelirken ağladım geldiğinde ağladım gittiğinde ağladım en son göründüğünde ağladım :(

---> Doctor Who

hayır onu demiyorum bebeğim..kedi insanlar filan :Ç

hoş anlamında saçma :Ç

saçma şeyleri severim

---> Doctor Who

:D iyi anlamdaysa sorun yok :D :D sence en iyi yardımcı kimdi Rose bence o benim aşkım

---> Doctor Who

bu dizi değil bilim kurgusu olsa olsa bilim saçmalaması olabilir. hayatımda bu kadar saçma bir dizi izlemedim. (yabancı dizi anlamında)

---> Doctor Who

Çok severek takip ediyorduk..
Bilim kurgu alanında yapılmış en başarılı çalışmalardan biri..Teknik bilgiler,bilime ve uzaya ilgi açısından da güzeldi

Teşekkürler:))

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri