.......................................................................
DjMetin Kayıtlı Üye 6 Tem 2008 #1 ....................................................................... Son düzenleme: 21 Şub 2012
gamzeli seda Bayan Üye 19 Ağu 2008 #14 yakışıklısın . hele 3. resmin daha karizmatik çıkmış. . . a.s.ß
DjMetin Kayıtlı Üye 14 Haz 2009 #17 ---> (¯`DjMetin´¯)-» »DjMetin Resmi» »-(¯`DjMetin´¯)-» tesekurleerrr uzun zamandır yoktum ama artık burdayımmm
---> (¯`DjMetin´¯)-» »DjMetin Resmi» »-(¯`DjMetin´¯)-» tesekurleerrr uzun zamandır yoktum ama artık burdayımmm
endLesS Webmaster 14 Haz 2009 #18 ---> (¯`DjMetin´¯)-» »DjMetin Resmi» »-(¯`DjMetin´¯)-» bılader helal tuttum sni yakısıklısın asb bırsey soracam resımdekı makıneyı ne kadara aldın ?
---> (¯`DjMetin´¯)-» »DjMetin Resmi» »-(¯`DjMetin´¯)-» bılader helal tuttum sni yakısıklısın asb bırsey soracam resımdekı makıneyı ne kadara aldın ?
DjMetin Kayıtlı Üye 14 Haz 2009 #19 ---> (¯`DjMetin´¯)-» »DjMetin Resmi» »-(¯`DjMetin´¯)-» 2.5 milyar Eskı ParayLa Ayrıca Tesekur ederım
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 14 Haz 2009 #20 ---> (¯`DjMetin´¯)-» »DjMetin Resmi» »-(¯`DjMetin´¯)-» yakışıklısın..