Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi benim cevabım hiç biri :)
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Ocak 2012 #1 Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi benim cevabım hiç biri
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 15 Ocak 2012 #2 ---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? Batiatus - Lükreşya
G Gülümse. Bayan Üye 15 Ocak 2012 #3 ---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? Beyaz-Gürse Birsel
Director23 Banned 15 Ocak 2012 #4 ---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? Deniz-Orçun ( Yalan Dünya Dizisi) Kuzey - Doncu Ali ( Kuzey Güney Dizisi)
---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? Deniz-Orçun ( Yalan Dünya Dizisi) Kuzey - Doncu Ali ( Kuzey Güney Dizisi)
Aracely Eluveitie Bayan Üye 16 Ocak 2012 #11 ---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? Fatmagül ve Kerim (Fatmagülün Suçu Ne)
efex61 Kayıtlı Üye 16 Ocak 2012 #12 ---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? Vakti zamanında Polat ve Elif vardı...
Altmis Bir Kayıtlı Üye 16 Ocak 2012 #13 ---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? cazibe-kemal
Yeditepe Banned 16 Ocak 2012 #14 ---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? Kemal - Cazibe Kuzey - Sunday Man veya daha orjinali Kuzey - Sundayer
---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? Kemal - Cazibe Kuzey - Sunday Man veya daha orjinali Kuzey - Sundayer
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 16 Ocak 2012 #15 ---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? al bundy//peggy bundy bilen bilir
ashli Bayan Üye 17 Ocak 2012 #16 ---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? Blair Waldorf - Chuck Bass
Bezmi$h Banned 18 Ocak 2012 #18 ---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? Favori çiftim burda yok
Deniz kızı Bayan Üye 13 Tem 2012 #19 ---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? Diğer; Selim & Zeynep (Sudan Bıkmış Balıklar)
Elsa Bayan Üye 13 Tem 2012 #20 ---> Dizilerdeki ''Favori Çiftiniz'' hangisi???? Adını Feriha Koydum ( Emir & Feriha )