Dizilerdeki bazı Sahneler..

nones

Bayan Üye
Artık hayatımıza giren modernleşmeyle beraber gelen dizilerin modernleşmesi ve erotik sahnelerin artması
Acaba bu sahnelerdeki , bunların çogalmasındaki amaç nedir?
Bu zamana kadar eski türk filmlerinde var olmayan sahneler yerine bu sahnelerin alması
Türk milletin yansıtmak istenmek olan duygu nedir ki bu kadar dizilerin artık erotik sahne olmadan dizi çekememeleri.
Kendi benliğimizden yozlaşmak mı? Gösterelin erotik sahnelerin sıradan bir olay olarak kabul etmemiz mi?
Neden erotik sahneler olduğunda izlenme rekorları kırıyor?
Bunlar hakkında düşünceniz var mı?

---> Dizilerdeki bazı Sahneler..

Ya bence normal artık bu kadarı da tepki anlamsz diye düşünüyorum..sadece çocukların olduğu saatde olması normal değil yoksa ispanyol dizilerinin ateşli sevişme sahnelerini bilmeyen yoktr ..

ispanyol dizileri bizi ilgilendirmez

biz Türk dizilerine bakacağız

Bence de artmaya basladı böyle sahneler ki artık hangi sinema filmine bakarsanız böyle sahnesiz bi film yoktur marka olmus çok az film dısında
( ilgi çekmek için heralde ) diye düsünüyorum bizim milletimiz meraklıdır böyle şeylere reytingi böyle alıyolardır
dipnot : Türk dizilerin hiçbirini izlemem tv de denk gelirse 10 dakika bakarm bu gözlemlerimle yazdım .

Etkili bir yöntemdir medya,bazı şeyleri değiştirmekte...

Medya kullanılıyor,çünkü bizim insanımız dizi manyağı.. E haliyle televizyon ile hayatımıza çomak sokmaya çalışmaktalar...

İzlediğiniz kanalların hepsi zaten yabancıların..Haliyle de ''türk''lüğe yakışır programlar nadirdir...Türklerin kanalları,bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar azdır..E onlarda da bahsettiğiniz ''erotik''bölümler olmadığı için, pek rövanşta olduğu söylenemez..
E güzel halkım zaten ''AÇ''... Bulmuş bedavadan hazzı,kullanmaz mı hiç_?

Hem boşversenize... Öyle lanet kültürleri yerleşmişki hayatımıza,bundan önce sorgulanacak binlerce şey var..

Biz ''biz''miyiz ki artık_??

Dizilerde işlenen insan tiplerinin Türk milletiyle bi alakası yok ki. Hatta olaylar bile saçmasapan. İnsanı karamsarlığa iten bu kadar da olmaz dedirten olaylar. Su gibi alkol tüketilen sahneler. Dinden imandan, örf ve geleneklerimizden uzak aile yapıları. Hepsi için demiyorum ama çoğu diziler bu şekilde.
Bana göre bunun üç sebebi var.
1- Tepkisiz ve herşeyi kabullenen bir toplum olmamız. İnsanlar izlemese bu diziler yayınlanmaz
2- Yapımcıların ve televizyonların tek amaçlarının maddiyet olması. Toplumun ahlaki yapısının dejenere olması onlar için anlam ifade etmiyor.
3- Özellikle başıboş ve manevi değerlerden uzak özenti bir gençlik oluşturmak için bilinçli uygulanan bir oyun. Ne yazık ki gençliğimiz de bu oyuna gelmeye uygun ve dünden hevesli.
Yapılması gereken nedir.
Gençliğe maneviyat vermek. Bu dünyaya ot gibi yaşamaya ya da at gibi boş şeyler taşımaya gelmediklerini, aksine bir hedef ve ideallerinin olduğunu, başıboş yaratılmadıklarını, topluma ve devlete karşı görevlerinin olduğunu aşılamak. İşte o zaman bu diziler pirim yapmaz ve bu boş dizileri insanlara izleten şarlatanlar da kendilerine çekidüzen verirler.

böyle sahneler dozuyla olabilir isteyen izler istemeyen izlemez ama dozunu kaçırmamak şartıyla artık istemesek bile hemen hemen her dizide ve filmde bu sahneleri görüyoruz..özellikle son zamanlarda iyice suyunu çıkardılar ailece oturup tv izleyemez hale geldik neredeyse, reyting uğruna ahlak ayaklar altına alıntı çok yazık ama tabi arz-talep meselesi millet izledikçe onlarda çoştular.önceden ne güzel diziler vardı ya böyle sahneler yoktu ve reytingleride çok iyiydi bu nasıl bi özentidir nasıl bi edepsizliktir anlamıyorum

O zaman izlemeyeceksin rahatsız oluyosan

1-ben ispanyol dizisi hiç izlemedim türk dizisi dışında başka dsizi izlemem
2-erotik sahneler her dizide vardır ve rtük gerektiğinde sansürünü koyar
3-türk dizilerindeki erotik sahneler rahatsız edici değil bence
4-benim izlediğim dizilerde erotik sahne denk gelemdi nedense:)
5-senin yanıtının konuyla alakası yok ben dedim ispanyol dizilerinin sex sahneleri bizi bağlamaz dedim vereceğiniz tepki işe yaramaz dedim :)

1-ben ispanyol dizisi hiç izlemedim türk dizisi dışında başka dsizi izlemem
2-erotik sahneler her dizide vardır ve rtük gerektiğinde sansürünü koyar
3-türk dizilerindeki erotik sahneler rahatsız edici değil bence
4-benim izlediğim dizilerde erotik sahne denk gelemdi nedense:)
5-senin yanıtının konuyla alakası yok ben dedim ispanyol dizilerinin sex sahneleri bizi bağlamaz dedim vereceğiniz tepki işe yaramaz dedim :)

e tmm bnde aynı şeyden bahsediyorum bayım :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri