Dizilerde Küçük Ama Dikkat Çeken Hatalar

LityuM

Bayan Üye
İşte ünlü dizilerde seyircilerin dikkatinden kaçmayan o küçük hatalar...

Ezel dizisinin son bölümünde Temmuz'un Azad'ı markette sıkıştırdığı sahnede alışverişin en yoğun olduğu o saatlerde hiç kimsenin olmaması, hatta marketin kapılarının bile kitlenmesi ilginç bulundu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Mete'nin müzik sınıfında hep yalnız derse girmesine de izleyiciler takılmış durumda.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman seferden dönünce Hürrem'e "Türkçe'ni ne güzel ilerletmişsin" dedi. Ancak o zamanlarda lisan Türkçe değil, Osmanlıca idi.

Hanımın Çiftliği dizisinde 1950'li yıllarda henüz bulunmayan Amerikan baskı kapıların yer alması yadırgandı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa'nın "lüften" demesi tartışma yarattı. Zira o yıllarda "lütfen" diye bir kelime yoktu.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst