Diyarbakırspor tarihe karışabilir..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Diyarbakırspor'a kayyum ataması yapılmadığı takdirde, 43 yıllık camia tarihe karışabilir.

diyarbakirspor_takim_1011_toplu.jpg

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Erciyesspor maçına da çıkmazsa ligin bitimine 4 hafta kala ligden ihraç edilecek ve ligdeki rekabet ortamına zarar verdiği gerekçesiyle liglerden men cezası alması gündeme gelebilir.

SAHAYA ÇIKMAMAKTA KARARLILAR
Diyarbakırspor, çok kritik bir hafta yaşıyor. Denizlispor maçına çıkmadığı için 3-0 hükmen yenilgi, 3 puan silinme ve maddi olarak büyük yaptırım almasına kesin gözüyle bakılan Diyarbakırspor, 24 Nisan Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına çıkmazsa kurallar gereği 2 maç üst üste bu eylemi gerçekleştirdiği için Bank Asya 1.Lig'den ihraç edilecek. Ligdeki rekabet ortamına zarar verdiği için TFF kurullarının alacağı karara göre tüm liglerden men edilerek faaliyetlerinin yasaklanması kararı da alınabilir. Alacaklarından dolayı iki hafta önce aldıkları eylem kararını sürdüren kulüp çalışanları ise karşılarında bir muhatap bulup paralarını alana kadar geri adım atmayacaklarını ifade ettiler.

KAYYUM GÖREVLENDİRMESİ OLMALI YOKSA
Bir diğer kritik konu ise boşta olan kayyum yönetimi. Muhittin Ateş'in görevini 3.Sulh Mahkemesi'ne iade etmesinden sonra en geç bir hafta içinde yeni kayyum atamasının yapılması gerekiyor. Aksi takdirde bu konuda daha önce açılan dava hızlandırılarak Diyarbakırspor'un feshedilmesi kararlaştırılacak. Şehirdeki ilgisizlik devam ederken, eski yöneticilerden Şeyhmuz Özkan'ın takımın lige devamını sağlamak üzere Vali Mustafa Toprak'tan randevu talep ettiği öğrenildi.

'ESKİ YÖNETİCİLER TAKIMI SAHİPLENMELİ'
Özkan, "Şu anki tablo kentimiz için utanç vericidir. Benim niyetim başkanlık değil. Ortada kalan takımı sezon sonuna kadar maçlara çıkarmak ve kulüp çalışanlarının maddi mağduriyetini biraz olsun azaltmak istiyoruz. Vali bey bize bu konuda yetki verirse göreve başlarız. Bu kulüpte yöneticilik yapan herkesi Diyarbakırspor'a omuz vermeye davet ediyorum. Benim hiçbir beklentim yok. Önemli olan her şey iyi iken değil bu durumda sahip çıkmaktır. Bu memleket, Diyarbakırspor bizlere etiket kazandırdı, biz de görevimizi yapmalıyız" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri