Diyarbakırspor hız kesmiyor!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Diyarbakırspor cezası nedeniyle sahasında yapacağı İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçını hafta sonu Adana'da oynayacak. Yeşil-kırmızılı takım bu karşılaşma öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Geçen haftayı olaylı Bursasaspor mağlubiyetiyle kapatan Diyarbakırspor'da moraller bozuk. Buna karşın hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak lig maçının hazırlıkları aralıksız sürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde koşu ısınma hareketleri yapan Yeşil-kırmızılı futbolcular 5'e 2 çalışmalarının ardından, pozisyonlu atışlar ile kalecilere özel çalıştırma yapıldı. İki buçuk saat süren antrenmanda futbolcuların moralinin bozuk olması dikkat çekti.

Teknik direktör Ziya Doğan, geçen haftaki Bursaspor maçı için yetkililerce gerekenin yapılacağına inandığını vurgulayarak, "Biz teknik heyet ve futbolcular olarak artık Bursaspor maçını unutmak istiyoruz. Çünkü bizim için önemli olan bir maçımız var. Üstelik bu maçımızı sahamızda oynayacağımıza Adana'da oynayacağız. Bizim bunları göz önüne almamız lazım. Ben bu maçımıza hayati gözüyle bakıyorum. Çok şansız maçlarda puan kaybettik. Üstelik bu sahamızdaki maç ama Adana'da taraftarlarımızın önünde oynayacağız. Kazanmamız ve moral bulmamız lazım. İdmanlarımızı sürdürüyoruz. Futbolcularıma bu maçımızın önemini anlattım. Onlar da durumumuzun bilincindedirler. Futbolcularımı her yönden maç saatine kadar hazır vaziyete getireceğim. Diyarbakırspor olarak geriye dönük değil de ileriye dönük düşünmeliyiz. Bu maçımızdan 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz" dedi.

Diyarbakırspor'un Iraklı futbolcusu Bessam Abbas ise yaptığı açıklamada, "Artık yüzlerimizin gülmesini istiyoruz. Diyarbakırspor olarak son 3 haftadır şansız maçlar sonucunda şansız puanlar kaybetti. Bazı olumsuzlular yaşadık. Ama hepsini unutmamız gerekiyor. Çünkü sahamızda bu hafta sonu oynayacağımız maçı Adana'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağız. Tüm arkadaşlarımın tek hedefi bu maçımızı kazanıp, yeniden güzel günlerimize dönüp yüzleri güldürmektir. Ben ve arkadaşlarım kendimize güveniyoruz. Bu hafta sonu Adana'dan galibiyetle dönüp yeni bir sayfa açacağız" diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri