Diyarbakır'da ''Ne mutlu Türküm diyene'' yazısı kaldırıldı.

---> Diyarbakır'da ''Ne mutlu Türküm diyene'' yazısı kaldırıldı.

İnadına Ne Mutlu Türküm Diyene.

Bu nedir ?

Bu İhanetir !

Bu konuya duyarsız kalan insanlar çoğaldıkça daha neler gelir başımıza! Zorlarına gidiyor Türklük! Yazıklar olsun kaldıranlara, kaldıranlara müsade edenlere!

Adamlarda Türklük düşmanlığı var. Bir çok kez gördük bunu.

...amerika anayasasi yapilirken,insanlari dinlerinde ve dillerinde serbest birakalim demisler ve yapmislar ne varki amerikan bayragi her yerde her kosede dalgalaniyor ve amerikanin propagandasini yapiyor.bizdede TC Kelimeleri kaldiriliyor,andimiz kaldiriliyor,gormus oldugumuz bir cok seyler tarihe karisiyor..belki adim adim bizim ulkemizde cok kulturlu bir topluma devlete donusuyor,kimin neye inandigi kimlerin hangi dilleri konustugu muhim olmayabilir yeterki bu guzel vatanimiza zarar vermesinler.

3c11a7fb0e926aa485b8293b27f82b26.jpeg

Eğer tayyip buna izin veriyorsa tek gidicek insan odur ülkemizden!

Ne mutlu türküm diyene!!!

yorum yapamıyorum.

Ooff off, önce biz bir bütün olcaz da ilerlicez de.. Canım çok sıkılıyor. Hayır yani kime batıyor, neden batıyor. Böyle soruları sormaya mecbur duruma düşürülmekten nefret ediyorum ama madem düşürüldük o zaman sormaktan da geri kalmam, kimse kalmamalı, gerçi kim cevaplayacak bu soruları ya da cevaba gerek var mı, orası tartışılır. Sıkıldım artık Türk düşmanlığı, "çekememezliği" görmekten. Ama onlar sıkılmadı bu küçük tavırlardan, davranışlardan. Ne diyim yani pes, bu olay Türkiye sınırları içinde oluyor, yurtdışında falan değil.

"Ama o tabela 80 ihtilali sirasinda asildiii" bahanesi altina siginanlar burda mi ?

Biz burda guneydoguyu verdik kimsenin dili varmiyor soylemeye dedik.
Hayal dunyasindaymisiz. O imalarda bulunuldu.
Alin size bolunmeyen Turkiye

% 51 'işgal eden arkadaşlar,cevap plase...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri