Diyarbakır Şehri

21xDiYaRx21

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar , Türkiye'den karaler konu başlığı altında bir çok İlllerimizin fotoğrafları var Diyarbakır şehri'nin resimlerine pek rastlayamadım. Diyarbakırın bir kaç fotoğrafını sizlerle paylaşmak istiyorum.

dvfyw.jpg

Diyarbakır Dağkapı bulvarı , Diyarbakır kalesin'de Şanlı TÜRK BAYRAĞIMIZ
8rpcb.jpg

Diyarbakır Balıkçılar bulvarı.
8rqwp.jpg

Diyarbakır Ofis bulvarı , ( en öndeki araba benim :p )
8rqyf.jpg

Diyarbakır Gaziler bulvarı.
8rr7z.jpg

Diyarbakır Diclekent bulvarı.
8rr9b.jpg

Diyarbakır'ın en büyük camii'si.
8rrbu.jpg

Diyarbakır Cezaevi , Diclekent arası.
8rrf1.jpg

Fotoğrafların 1-2 tanesinde photoshop kullanılmıştır , umarım beğenmişsinizdir .

Son düzenleme:
---> Diyarbakır Şehri

Diyarbakır , Ofis Semtinden Çekilmiş Bir Fotoğraf. Porscheler,Ferrariler Vb Gibi Araçlar Gün Geçtikçe Diyarbakır'da Çoğalıyor.

---> Diyarbakır Şehri

Güzel resimler teşekkürler dostum.
Uzun zaman oldu Aziz Diyara gitmeyeli .
Galeria diye bir center vardı diye hatırlıyorum onunla Ciğerci Ali'nin resmi yok mu :D

---> Diyarbakır Şehri

Güzel resimler teşekkürler dostum.
Uzun zaman oldu Aziz Diyara gitmeyeli .
Galeria diye bir center vardı diye hatırlıyorum onunla Ciğerci Ali'nin resmi yok mu :D

Rica Ederim Üstad , Yorumun İçin Teşekkür Ederim.
Galeria Mazi Oldu Diyebilirim Artık Orası Kullanılmıyor 3-4 Silahçı Dükkanı 2-3 Çicek Dükkanı Vb Şeyler Bulunmakta.
Ninova (2) Migros(3) Yaklaşık 50 Büyük Market Oluşturuldu Diyarbakır'da
Ciğerci Mevzusuna Girmek İstemiyorum Adım Başı Ciğerci Var Diyarbakır'da , Ciğerci Muharrem Usta Hariç Tabi :)

---> Diyarbakır Şehri

Rica Ederim Üstad , Yorumun İçin Teşekkür Ederim.
Galeria Mazi Oldu Diyebilirim Artık Orası Kullanılmıyor 3-4 Silahçı Dükkanı 2-3 Çicek Dükkanı Vb Şeyler Bulunmakta.
Ninova (2) Migros(3) Yaklaşık 50 Büyük Market Oluşturuldu Diyarbakır'da
Ciğerci Mevzusuna Girmek İstemiyorum Adım Başı Ciğerci Var Diyarbakır'da , Ciğerci Muharrem Usta Hariç Tabi :)

Bilgi için teşekkürler dostum.
Ali nerden çıktı ya sen yazınca aklıma geldi Muharrem Usta olacaktı :D :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri