?
'-Gamze Bayan Üye 26 Ocak 2011 #2 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? Evet Çok Yaparım
REiSS Kayıtlı Üye 26 Ocak 2011 #3 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? Çok Olmasada Birkaç Kez Oldu xD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 26 Ocak 2011 #4 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? Evet bizim ev tam çarşının içinde konu sahibi bilir p Rezillik ama bağırıyorum yane xD
---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? Evet bizim ev tam çarşının içinde konu sahibi bilir p Rezillik ama bağırıyorum yane xD
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 26 Ocak 2011 #5 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? her zaman
ashli Bayan Üye 26 Ocak 2011 #6 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? Hiç bağırmadım xD
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 22 Şub 2011 #7 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? bağırmak iyidir xD
A Adelia Bayan Üye 22 Şub 2011 #8 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? okula gderken az tekmelemedim kapıları......
---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? okula gderken az tekmelemedim kapıları......
LocKe GururLan Bayan Üye 23 Şub 2011 #9 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? bagirdigim olmusdu... ama artik esek kadar oldum bagirmiorum
---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? bagirdigim olmusdu... ama artik esek kadar oldum bagirmiorum
S sadjkaj Kayıtlı Üye 23 Şub 2011 #10 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? hayır
Yitirilen Banned 23 Şub 2011 #11 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? ben hep bagirrriim DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? ben hep bagirrriim DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
'Gülümse :D Prenses 23 Şub 2011 #12 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? bağırdımm
D devlerinaski Kayıtlı Üye 23 Şub 2011 #13 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? bagırdımm
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 24 Şub 2011 #14 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? zil..
N ` nazLı .. Bayan Üye 24 Şub 2011 #15 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? Hayır delimiyim ben xD
G Gülümse. Bayan Üye 24 Şub 2011 #16 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? Dışarıda kalma gibi bir olayım olmadı hiç malesef.
---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? Dışarıda kalma gibi bir olayım olmadı hiç malesef.
GokTurk Kayıtlı Üye 24 Şub 2011 #17 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? Telefon denen bişey var.
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 18 Nis 2011 #18 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? Evet Çok Yaparım
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 11 Tem 2011 #19 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? Evet Çok Yaparım.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 11 Tem 2011 #20 ---> Dışarıda Kaldığında Zile Basmak Yerine Bağırdığın Oldu mu ? Evet Çok Yaparım