Director23 / Emre

Director23

Banned

Yarın
08.01.2013

Adım , Mustafa Emre...
6 Mart 1990 doğumluyum .
Elazığ/Harput'luyum.

( Yer: Elazığ/Harput)

Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu'ndan mezunum .

( Yer: Mezun Olduğum Okul/Erzincan)

Siyasi parti desteklemem ..
Türk'çü ve Atatürk'çüyüm !

( Yer : Elazığ Türk Ocakları)

Koyu bir Elazığspor taraftarıyımdır .

(Doğu'nun derbisi Elazığspor-Malatyaspor maçına hazırlanırken )

Hobilerim; Bilardo , Okey , Tavla , Basketbol ,Futbol oynamak. Sinemaya ve Tiyatroya gitmek. Kısa film çekmek.Alışveriş yapmak , gezmek , farklı kültürleri tanımak .

Dinlediğim müzikler ; Türk sanat ve Slow parçalardır.
Dinlemekten bıkmadığım en çok sevdiğim parça ise ...

Bu arada büyük bir Sinem Kobal hayranıyımdır . Bu aralar aramız limoni , malum Arda'yla nişanlandılar :)

(Ceket ona çok yakışıyor :eda: )

Unutamadığım film My Sassy Girl ( Benim Hırçın Sevgilim )

Bu arada bugün 100.konumu açtım. Bu demek oluyor ki her yıl 100 konu açacağım :)

Son olarak Director23 , nıckımın anlamı Yönetmen demek 23 ise memleketimi temsil etmektedir.

Son düzenleme:
---> Director23 / Emre

Düzgün Bir Kişiliğe Ve Sağlam Bir Karaktere Sahip Olduğun Tavırlarından Belli Oluyor Adaş :) Ayrıca Anladığım Kadarıyla Sakin Ve Efendi Birisin.. Seni Tanımak Çok Güzel, Memnun Oldum :R

Bu Arada Şehrinin Takımını Tutman da Çok İyi Bir Özellik Bence :) Bu Konuda Almanları Hep Takdir Etmişimdir.. 3 Büyükler Hegemonyasına Kendini Kaptırmayıp, Memleketinin Takımını Desteklediğin İçin Tebrik Ederim Seni. Herkes Bunu Yapamıyor Çünkü :) Sevgi Ve Saygılarımla Adaş, Herşey Gönlünce Olsun..

---> Director23 / Emre

Düzgün Bir Kişiliğe Ve Sağlam Bir Karaktere Sahip Olduğun Tavırlarından Belli Oluyor Adaş :) Ayrıca Anladığım Kadarıyla Sakin Ve Efendi Birisin.. Seni Tanımak Çok Güzel, Memnun Oldum :R

Bu Arada Şehrinin Takımını Tutman da Çok İyi Bir Özellik Bence :) Bu Konuda Almanları Hep Takdir Etmişimdir.. 3 Büyükler Hegemonyasına Kendini Kaptırmayıp, Memleketinin Takımını Desteklediğin İçin Tebrik Ederim Seni. Herkes Bunu Yapamıyor Çünkü :) Sevgi Ve Saygılarımla Adaş, Herşey Gönlünce Olsun..

Bende memnun oldum adaş :) Evet dediğin gibi genelde sakinimdir :)
Şehrimin takımını tutma konusunda ise babama teşekkür ediyorum 5 yaşında karlı buzlu günde beni Kayserinin dondurucu soğuğunda omuzuna alarak deplasmana götürdüğü için :D Amcalarım Galatasaraylıdır ve küçükken bana Gs sevgisini aşılamaya çalışmışlar bende biraz yakınlaşmışım ama Babam izin vermemiş .. Ben hem Elazığspor hem de Gs'lyim baba dediğimde bana kaşlarını çatıp "Sen aynı anda iki kadını birden sevebilir misin" diyince o gün bugündür Elazığspor'luyum :)

Bende sevgi ve saygılarımı iletiyorum , yorumun için teşekkür ediyorum :)

Son düzenleme:
---> Director23 / Emre

Reis duygularımın tercümanı olmuş bir nevi :)

Şehir ve Semt Takımlarındaki ortam bir başkadır. Sahiplendiğin bir şehrin yada semtin vardır. Şehrini bir başka sever insan . Bir Ana Kucağı gibi gelir . Tutanacak hiçbir şey kalmamışsa gidip ona sarılır boşluğa düşmemek için .

Memnun Oldum Paşa'm.

---> Director23 / Emre

sayfan güzel olmuş , seni tanımak güzeldi emre:)

Teşekkür ederim Gözde :)

Reis duygularımın tercümanı olmuş bir nevi :)

Şehir ve Semt Takımlarındaki ortam bir başkadır. Sahiplendiğin bir şehrin yada semtin vardır. Şehrini bir başka sever insan . Bir Ana Kucağı gibi gelir . Tutanacak hiçbir şey kalmamışsa gidip ona sarılır boşluğa düşmemek için .

Memnun Oldum Paşa'm.

Bende memnun oldum , yorumun için teşekkürler :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri