Dinozor çağının sonu ...
parasite Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #3 ---> Dinozor çağının sonu ... isk' Alıntı: Mizah budur. (; Genişletmek için tıkla ... adamların aklına nereden geliyor böyle şeyler ... xD
---> Dinozor çağının sonu ... isk' Alıntı: Mizah budur. (; Genişletmek için tıkla ... adamların aklına nereden geliyor böyle şeyler ... xD
N nedenbendede Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #4 ---> Dinozor çağının sonu ... parasite' Alıntı: adamların aklına nereden geliyor böyle şeyler ... xD Genişletmek için tıkla ... Bugün tebessüm atamamıştım, adres belli zaten geliyorum arada anca. İşten vakit olmuyor. Sağol dost. (;
---> Dinozor çağının sonu ... parasite' Alıntı: adamların aklına nereden geliyor böyle şeyler ... xD Genişletmek için tıkla ... Bugün tebessüm atamamıştım, adres belli zaten geliyorum arada anca. İşten vakit olmuyor. Sağol dost. (;
parasite Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #5 ---> Dinozor çağının sonu ... isk' Alıntı: Bugün tebessüm atamamıştım, adres belli zaten geliyorum arada anca. İşten vakit olmuyor. Sağol dost. (; Genişletmek için tıkla ... rica ederim ...
---> Dinozor çağının sonu ... isk' Alıntı: Bugün tebessüm atamamıştım, adres belli zaten geliyorum arada anca. İşten vakit olmuyor. Sağol dost. (; Genişletmek için tıkla ... rica ederim ...