endLesS
Webmaster
Ardında Aileni bıraktığına mı yanayım yoksa Sevgilini mi ? Hadi çıkıp giriş yap yine.. Gel sohbete .. Akustik ayarı bozuk smileyler kurban olsun sana. Yazsaydın ben geldim diye. Şuan da bunu isteyen o kadar çok arkadaşın var ki ardında.. Aramızdan ayrılman bana çok koydu be bro. O gece yola gidecektim bende Şok oldum, dondum adeta. Ama vaktin dolmuş kardeşim amenna ona lafımız yoktur elbet. Allah sevdiği kullarını yanına alırmış. Sen şanslısın. Biz ve Ailen ise Acı'nı yaşıyoruz...
Ağlamakla falan olmuyor kardeşim sevgi. Sahte ağlayan o kadar insan var ki hayatta..
Ama ardından o kadar çok kişi konuştu ki. Misal ben. Pişman oldum seninle ilk başlarda ettiğimiz sıradan kavgaya. Aramız açılmıştı hani biraz... Takım yüzündendi evet. Ama barışmış olsakta hala aklımdadır o kavga.. Sen Cimbom dedikçe ben Fener dedim. İki kardeşin takım kavgası etmesi gibiydi oysa.. Asla gücenmedim biliyorsundur.
Sadece ;
Gitmeseydin be bro. İnsanları düşünürdün ve o gün de düşündün.. Kendi canın uğruna. Bir defa daha olsa eminim bir daha yapardın. Çünkü sen sevdiklerini hakikaten Can'dan severdin be brom...
Seni unutmayacağımızı biliyorsun. Eminim izliyorsundurda yukardan bizleri...
Keşkeler ile bıraktın be bro geride bizi. Açıkçası yakışmadı sana.
Gülümsemenin eksikliğini çeker olduk..
Hüzün çöktü üstümüze..
Ama olsun be bro...
Kalbimizdesin hep. Öyle de kalacaksın.
İstanbul'a ilk geldiğimde uğrayacam mezarına inş. Aldım adresini...
Allah Mekanını Cennet eylesin. Ki eyleyecektir de eminim.. Sen Can uğruna Can verdin..
Sevgimle kardeşim...
Ağlamakla falan olmuyor kardeşim sevgi. Sahte ağlayan o kadar insan var ki hayatta..
Ama ardından o kadar çok kişi konuştu ki. Misal ben. Pişman oldum seninle ilk başlarda ettiğimiz sıradan kavgaya. Aramız açılmıştı hani biraz... Takım yüzündendi evet. Ama barışmış olsakta hala aklımdadır o kavga.. Sen Cimbom dedikçe ben Fener dedim. İki kardeşin takım kavgası etmesi gibiydi oysa.. Asla gücenmedim biliyorsundur.
Sadece ;
Gitmeseydin be bro. İnsanları düşünürdün ve o gün de düşündün.. Kendi canın uğruna. Bir defa daha olsa eminim bir daha yapardın. Çünkü sen sevdiklerini hakikaten Can'dan severdin be brom...
Seni unutmayacağımızı biliyorsun. Eminim izliyorsundurda yukardan bizleri...
Keşkeler ile bıraktın be bro geride bizi. Açıkçası yakışmadı sana.
Gülümsemenin eksikliğini çeker olduk..
Hüzün çöktü üstümüze..
Ama olsun be bro...
Kalbimizdesin hep. Öyle de kalacaksın.
İstanbul'a ilk geldiğimde uğrayacam mezarına inş. Aldım adresini...
Allah Mekanını Cennet eylesin. Ki eyleyecektir de eminim.. Sen Can uğruna Can verdin..
Sevgimle kardeşim...
Son düzenleme: