dini bölümler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

natsum

Kayıtlı Üye
slm bir istegim olacak baktım ama bulamadım dini bölüme evliyalar ve alimler diye bir alt forum açabilirmisiniz.

teşekkürler

---> dini bölümler hakkında

Merhaba, dini konular bölümüne, bizlerin de konu veya başlık açması mümkün mü?. Sorumlu arkadaşların dikkatine.

---> dini bölümler hakkında

slm bir istegim olacak baktım ama bulamadım dini bölüme evliyalar ve alimler diye bir alt forum açabilirmisiniz.

teşekkürler

Diger arkadaşında söyledigi üzere , bahsettiginiz bölüm mevcuttur oraya konu açabilirsiniz..o bölümde genelde evliya ve islama hizmet edenlerin hayatları , kitapları ve yaptıkları anlatılıyor, ama evliyalar ile ilgili kıssalar yada dini hikayeler gibi konular paylaşmak isterseniz http://www.duslerforum.org/kissalar-menkibeler-islami-siirler-f15.html burası daha uygundur..
Merhaba, dini konular bölümüne, bizlerin de konu veya başlık açması mümkün mü?. Sorumlu arkadaşların dikkatine.

Dini bölümlere ve diger bütün bölümlere herkes konu açabilir, eger açtıgınız konu daha önceden açıldı ise yeni açılan konu kapatılır eski konudan devam edilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri