Dilek Herkesin Beğenisini Kazanıyor Türk Halk Müziğine Yeni Kan

RaPizM^^

Bayan Üye

İlk Başta Sanatçıların Gönlünde Taht Kuran Dilek Şimşek, Uzun Zaman Sonra Kendi Albümünü Çıkartıyor.

Doğru zamanın şimdi olduğunu belirten Dilek Şimşek, "İhtiyacım Var" ile müzik severlerin karşısında.

Müzisyen bir ailenin en küçük kızı olan Dilek Şimşek, Türk Halk Müziği'ne gönül verdi. 2 yıl amatör, 11 yıl profesyonel sahne çalışması yapan Dilek Şimşek, "Anadolu Ateşi Bu Toprağın Sesi" Türk Halk Müziği yarışmasında birçok ünlü ismin sempatisini kazandı ve sesiyle herkesi büyüledi. 2004 yılında yapılan yarışma sonrasında gelen albüm tekliflerini kabul etmeyen Dilek Şimşek, "Kendimi geliştirmem gerekiyordu. Henüz hazır değildim ve doğru zamanı bekliyordum" dedi.

Türkiye'nin birçok yerinde konser veren Dilek Şimşek, Zülfü Livaneli ile de turneye çıkarak çok büyük kitlelerin karşısında şarkılarını seslendirdi. Kendini tam anlamıyla hazır olduğunu hissettiğin anda da stüdyoya giren Dilek Şimşek, "İhtiyacım Var" isimli ilk albümü ile müzik dinlecisinin karşısına çıktı. Albüm yapmanın çok kolay olduğunu söyleyen Dilek Şimşek, "Girersiniz stüdyoya ve şarkılarınızı söylersiniz.

Ömemli olan doğru zaman da güzel ve kalıcı bir albüm yapmak. Bana inanan ve güvenen ilk başta sanatçı büyüklerimi mahçup etmemek için çalıştım ve kendimi geliştirdim" diyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri