Deniz kızı
Bayan Üye
Nihat Durakın yönettiği, başrollerinde Erkan Petekkaya ve Hatice Şendilin rol aldığı dizide heyecan her hafta giderek artıyor.
Melike Hanımın yeni planı Rıza ile Dilayı bir kez daha karşı karşıya getirir.
Eski sevgilisi Arzunun aniden ortaya çıkışı Rızayı derinden etkiler. Arzunun başındaki büyük dert, Rıza ile Dilanın ilişkisini de sıkıntılı bir döneme sokacaktır.
Selamoğlu Ailesi ile gizli niyetleri olan Selçuk planlarını adım adım uygulamaya başlar. Selçuktan hiç kuşkulanmayan Rıza onu nasıl bir tehlikenin beklediğinin farkında değildir. Selçuk, Rızanın etrafındaki herkese çengel atmaya devam etmektedir.
Fatmanın hayatında yeni birisinin olduğundan kuşkulanan Azer, onu geri kazanabilmek için her şeyi göze almaya hazırdır. Azerin yapabileceklerini gören Fatma ise iyice korkmaya başlar.
Cezaevinde mahkemeye çıkacağı günü bekleyen Sultanın dışarı çıkma umutları gittikçe tükenmektedir. Sultan hiç ummadığı birisinin yardım teklifiyle yeniden umutlanır.
Arzu yüzünden Dila ile arası bozulan Rıza, sürpriz bir hediyeyle Dilanın gönlünü almak ister. Fakat Melike Hanım da boş durmaz, ikisinin bir daha bir araya gelmemesini sağlamak için çalışacaktır...
Yayın Günü : 22 Mart Cuma
Yayın Saati : 20.00 / Yeni Bölüm