Dil Öğrenme

Aracely

Eluveitie
Bayan Üye
Size bir sorum daha olacak :) Arkadaşlar 3.sınıftan beri yani tam 7 senedir okulda ing. dersi görüyorum fakat hiçbirşey bilmiyorum . Kısacası ilk ing. öğretmenim sıralarında üzerinde dolaşıyordu kafamıza tebeşir fırlatıyordu ve ing. dersinde bize basket oynatıyordu nasıl bir insansa xD onun yüzünden öğrenemedim . Diğer hocamda sadece çalışkanlara ders anlatıyor ayrımcılık yapıyordu bu yüzden ing. bilmiyorum hiç neredeyse . Ama öğrenmem şart aranızda çok iyi yada orta derecede konuşan varsa nasıl geliştirebilirim kendimi kelime mi ezberlemeliyim , konusarak pratik mi yapmalıyım , film mi izlemeliyim ? bir bakarsanız çok sevinirim :R

---> Dil Öğrenme

Gramerden Başlamalısın :R Okuyarak Yazarak Öğrenebilirsin. Kelime Ezberlemen Gerekir.

Kitap Al :) İngilizce Eğitim

---> Dil Öğrenme

Napcan ıngılızceyı korece ogren hehe ıyı bı yer bulursan ogrenebılecegın banada yardımcı ol cnm

---> Dil Öğrenme

What is your name ?? xD

Konuyu İngilizce Bölümüne Taşımak Daha İyi OlacakTır Diye Düşünüyorum .. Hem O Bölümde İngilizce Konularını da Bulabilir Yardım Alabilirsin

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION]

---> Dil Öğrenme

Gramerden Başlamalısın :R Okuyarak Yazarak Öğrenebilirsin. Kelime Ezberlemen Gerekir.

Kitap Al :) İngilizce Eğitim

Abla gramer nedir xD

Napcan ıngılızceyı korece ogren hehe ıyı bı yer bulursan ogrenebılecegın banada yardımcı ol cnm

İng. öğreneyim ki korelilerle korece konusamassam ing konusayım xD bulursam söylicem

What is your name ?? xD

Konuyu İngilizce Bölümüne Taşımak Daha İyi OlacakTır Diye Düşünüyorum .. Hem O Bölümde İngilizce Konularını da Bulabilir Yardım Alabilirsin

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION]

Bakacağıım hemen :R

---> Dil Öğrenme

Mutlaka sağlam bir gramerle temelinizi sağlamlaştırın. Ardından imkanınız varsa yurt dışına çıkın konuşmanız açısından yardımcı olacaktır.

İmkanınız yoksa İngilizce kurslarında speaking bölümüne ağırlık verin lütfen :)

Interpreter/Translator olarak şimdilik tavsiyelerim bunlar... Ama şunu bilmelisin ki ne kadar da öğrenirsek öğrenelim; İngilizce de her dil gibi uçsuz bucaksız bir dil...

Başarılar dilerim :)

---> Dil Öğrenme

Mutlaka sağlam bir gramerle temelinizi sağlamlaştırın. Ardından imkanınız varsa yurt dışına çıkın konuşmanız açısından yardımcı olacaktır.

İmkanınız yoksa İngilizce kurslarında speaking bölümüne ağırlık verin lütfen :)

Interpreter/Translator olarak şimdilik tavsiyelerim bunlar... Ama şunu bilmelisin ki ne kadar da öğrenirsek öğrenelim; İngilizce de her dil gibi uçsuz bucaksız bir dil...

Başarılar dilerim :)

Teşekkür ederim :R

---> Dil Öğrenme

ya en buyuk pismanligimi yasiyorum bu sene. 16 yildir hollandadayim ogrenmedim ingilizce almanca vs. simdi turkiyeye kesin donus yapicaz sap gibi turkce hollandaca dillelriyle donucem hollandaca hic bir yerde bir ise yaramiyor

---> Dil Öğrenme

ya en buyuk pismanligimi yasiyorum bu sene. 16 yildir hollandadayim ogrenmedim ingilizce almanca vs. simdi turkiyeye kesin donus yapicaz sap gibi turkce hollandaca dillelriyle donucem hollandaca hic bir yerde bir ise yaramiyor

Bende pisman olmamak icin deniyorum ama yinede anlamıyorum :(

---> Dil Öğrenme

Merhaba. Dil öğrenmek istemeniz çok güzel. Öğrenmek istemeniz yolun yarısını katettiğiniz manasına gelir. Yalnız önümüz yaz. Herkesler gezecek tozacak. Sizin sabırla çalışmanız gerekecek. En az bir sene sürebilir.

Evet hala istiyormusunuz?.

( bendeniz de kuranı kerim öğrenmek istiyorum. Ama elif -ba dan başka önerisi olan bir arkadaşım çıkmadı henüz. Sabırla bekliyoruz . Farklı tavsiyeleri olan Bir hayır sahibi kardeşimizi. İnşallah ben de, siz de istediğimizi öğreniriz. siz benden bayağı ilerdesiniz bu konuda haberiniz olsun.)

---> Dil Öğrenme

Bu konuda sana tavsiyem profesyonel bir yardım almalısın. Hem İngilizce gibi öğrenmesi zaman alan bir dili unutmamak için hem de ileriki iş hayatına adapte edebilmen için :) 2 sene önce dil okulları bana çok yardımcı olmuştu, kampanya dönemini yakalarsan diğer kurslara nazaran çok çok daha iyi bir fiyata ingilizceyi akıcı bir şekilde öğrenmiş olursun :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Dil Öğrenme

Merhaba , kendi adıma konusacak olursam ingilizcenin çok kolay bir dil oldugunu düsünüyordum ta ki latin dilleriyle tanısına kadar. İspanyolca dünyanın en kolay dili olarak adlandırılır ve bende öyle düsünüyorum , 1 yıllık sıkı çalışmayla ögrendim. ve suan akcı sekilde konusabiliyorum. Latin dillerinin hepsi birbirine yakın , birini ögrenince digerlerini ögrenmeniz kolaylasıyor nitekim 4 aydır romanyada olmama ragmen , rumenceyide ögrendim iyi seviyede ( üniversitede rumence dersim var )..Ve ardından italyancanın rumenceyle olan büyük benzerligini keşfettikten sonra italyanca ögrenmye başladım...

demem o ki inglizce kolay bi dil degil ama önemli olan istemek. öncelikle grammeri saglam bi şekilde almanız lazım. onun üzerine kelime ögrenmek ve ögrendiginz kelimeleri sürekli kullanmak kalıyor. bi dili ögrenmek istiyorsanız konusmanız şart . Aksi halde sadece sınavdan 100 lük kagıtlar verip konusmaya gelince 2 kelimeyi bi araya getiremeyenlerden olursunuz. bol bol pratik yapmanız lazım bir şekilde

---> Dil Öğrenme

Merhaba , kendi adıma konusacak olursam ingilizcenin çok kolay bir dil oldugunu düsünüyordum ta ki latin dilleriyle tanısına kadar. İspanyolca dünyanın en kolay dili olarak adlandırılır ve bende öyle düsünüyorum , 1 yıllık sıkı çalışmayla ögrendim. ve suan akcı sekilde konusabiliyorum. Latin dillerinin hepsi birbirine yakın , birini ögrenince digerlerini ögrenmeniz kolaylasıyor nitekim 4 aydır romanyada olmama ragmen , rumenceyide ögrendim iyi seviyede ( üniversitede rumence dersim var )..Ve ardından italyancanın rumenceyle olan büyük benzerligini keşfettikten sonra italyanca ögrenmye başladım...

demem o ki inglizce kolay bi dil degil ama önemli olan istemek. öncelikle grammeri saglam bi şekilde almanız lazım. onun üzerine kelime ögrenmek ve ögrendiginz kelimeleri sürekli kullanmak kalıyor. bi dili ögrenmek istiyorsanız konusmanız şart . Aksi halde sadece sınavdan 100 lük kagıtlar verip konusmaya gelince 2 kelimeyi bi araya getiremeyenlerden olursunuz. bol bol pratik yapmanız lazım bir şekilde

Öncelikle öğrendiğiniz diller için tebrik ederim. Çünkü dil öğrenmek gerçekten çok zor bir şey. Aslında uzak doğu dillerine sıcak bakıyorum fakat İngilizcenin en başta gelmesi gerekiyor.
Şuan ygs ye hazırlandığım için vaktim yok fakat seneyede denersem ders alıp yds ye hazırlanmayı düşünüyorum. Umarım güzel olur , yorumunuz için çok ama çok teşekkür ederim :)

---> Dil Öğrenme

Bence kesinlikle bir yabancı dil kursuna gidilmeli daha sonra work and travel yapıcaksınız yada erasmus yoksa bu dil sadece yabancı dil kursu ile de olmuyor ne yazık ki .

Evde kelime ezberleyerek film izleyerek öğrenmeye çalıştım. Malesef ingilizcemi geliştiremedim. Arkadaşımın ingilizcesi benden daha kötüydü. Akademik Batı Dillerinde 8 aylık eğitim aldı.Şu anki seviyesi C1 Uluslararası bir firmada çalışıyor. Dili sayesinde imkanları çok iyi. İlk fırsatta bende görüşmeye gideceğim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri