Benim FıRaT üyeliğimin şfiresini unuttum.Bana yeni şifre onayı gerek.Email adreside kabul etmiyor.
virüs92 Banned 18 Haz 2009 #1 Benim FıRaT üyeliğimin şfiresini unuttum.Bana yeni şifre onayı gerek.Email adreside kabul etmiyor.
-oZKan- Ceo Admin 18 Haz 2009 #2 ---> Diesel YaDa ÖzKaN Bakın az. diesel'in imzasındaki msni ekle görüş o üyelik banlıydı, muhtemelen kötu gorunmesın dıye banını acmıstır ve şifrenı degıstırmıstır. kendısıne ulas verırse al yada bu uyelıgınle devam et. cıddıyetıde ogren.
---> Diesel YaDa ÖzKaN Bakın az. diesel'in imzasındaki msni ekle görüş o üyelik banlıydı, muhtemelen kötu gorunmesın dıye banını acmıstır ve şifrenı degıstırmıstır. kendısıne ulas verırse al yada bu uyelıgınle devam et. cıddıyetıde ogren.
sEmih Kayıtlı Üye 18 Haz 2009 #4 ---> Diesel YaDa ÖzKaN Bakın az. iLk Önce Konusmayı Ögren Ondan Sonra geL Sifre iste benden . bakın azda ne demek ? emrindemi calısıyoruz senin ?
---> Diesel YaDa ÖzKaN Bakın az. iLk Önce Konusmayı Ögren Ondan Sonra geL Sifre iste benden . bakın azda ne demek ? emrindemi calısıyoruz senin ?