DieseL - Öpcem seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pessimist_t

Kayıtlı Üye
250 Bin şehidimize 250 Bin Hatim Kampanyasi !!!

xbjlkw.jpg

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ

Esselamu aleyküm…

Her sene yapılmakta olan Çanakkale şehitlerimiz için hatim kampanyamız,bu sene de başlamıştır.Bizim bugünlere gelebilmemizdeki en önemli insanları hatırlayıp,onlar için okuyacağımız hatimler zor olmasa gerek.Geçen sene 250 bin hatim olarak yola çıkılmıştı ama 311 bin civarı hatim okunmuştu.Allah şehitlerimize merhamet etsin ve okuyacağımız hatimleri kabul eylesin…

Size yakın olan bir Anadolu Gençlik Derneği’ne isimlerinizi yazdırıp;cüz veya cüzler,hatim veya hatimler alabilirsiniz.Eğer bir dernek bulmak size zor gözüküyorsa Afyon şubesi olarak bizi arayabilir isimlerinizi yazdırabilirsiniz.

Hatim veya cüz alırken isimlerinizi ve numaranızı isteyeceklerdir.Bunun sebebi belirli gün aralıklarıyla arayıp okuyacağınız hatim ve cüzleri okuyup okumadığınızı kontrol etmek içindir.Biz ne vebal altında kalmak ne de sizi vebal altında bırakmak istemeyiz.Son gün 15 Mart.Bu tarihe kadar lütfen yükümlülüğünüzü yerine getirin.Allah şimdiden okuyacağınız hatmi şerifleri kabul eylesin…

Not:Hattımız 09:00-21:00 arası açıktır...
Aşağıdaki numarayı arayıp isimlerinizi yazdırabilirsiniz…

AFYON ANADOLU GENÇLİK

0272 213 22 02

yaaaa :147::147::147::147::147::147::147::147::181::181::181:

:181:

msne bakmıyormusun takmıyormusun yınemı bozdun pc yı

cevap versene

kapa ac su msnını bozulmus gormuyorsun sanırım

delırdımm yıneee:147:

a.k yerinde ya

etmedigim küfür kalmadı

bide sen böyle yapma

iyice geriliyorum

makina cöktü yine

onla ugrastim

daha yeni bitti a.kdumun makinasi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri