dieséL bakarmSn?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endLesS

Webmaster
bana bak dieseL ;

kardeş dedik abi dedik aynı ortamda çalıştık beraber iş yaptık şurda halada yapıyoruz...

Her Yazdıgımı edıtleyıp konuya kılıt vurmak zorundamıısn ? illa bu şart mı ne dersem diyim edit yapıon bıseyler yapıyon o bebe gelıp laf atıyo ona bısey yok bız bısey dıyınce edıtlıyon sen degıl o 2 avanakda oyle yapıyor ne ıstıyosunuz derdınız ne soyleyınde ona gore konusalım olmadı çıkış'a tıklayalım gidelim...

Lakin ; Benım her lafımı polemık olacak dıye edıtleyeceksen kusura bakmada susmamı bekleme tamam mı ? ımzamıza 2 laf yazdık edıt çaktın artislik yaptın mypop yaptı herıfte 1 ay durdu ımza bunu onceden de soyledım ona hadi eyvallah dedik. Adamın konu baslıklarında neler yazıyor onlara edıt yokta gelıp benım yazıları mı goruyorsun sadece?

---> dieséL bakarmSn?

bana bak dieseL ;

kardeş dedik abi dedik aynı ortamda çalıştık beraber iş yaptık şurda halada yapıyoruz...

Her Yazdıgımı edıtleyıp konuya kılıt vurmak zorundamıısn ? illa bu şart mı ne dersem diyim edit yapıon bıseyler yapıyon o bebe gelıp laf atıyo ona bısey yok bız bısey dıyınce edıtlıyon sen degıl o 2 avanakda oyle yapıyor ne ıstıyosunuz derdınız ne soyleyınde ona gore konusalım olmadı çıkış'a tıklayalım gidelim...

Lakin ; Benım her lafımı polemık olacak dıye edıtleyeceksen kusura bakmada susmamı bekleme tamam mı ? ımzamıza 2 laf yazdık edıt çaktın artislik yaptın mypop yaptı herıfte 1 ay durdu ımza bunu onceden de soyledım ona hadi eyvallah dedik. Adamın konu baslıklarında neler yazıyor onlara edıt yokta gelıp benım yazıları mı goruyorsun sadece?

:)

Melih

MSN'm Acık

Bunları Ordanda Diyebilirsin.

Artislik Yapan Sensin.

İnsanin Asabını Bozma.

kelimelerine Dikkat et..

Ben Sana Bu Zamana Kadar Öyle İthamlarda Bulunmadım

Sende Bana buLunamazsın!

Haddini Bil.

Yöneticilik Yaptın Diye Bana Böyle Konuşma Hakkını Kimse Veremez Sana.

Konuya Gelince.

Her Konuda Bir Birinizle Atışıyorsunuz

Bir Birinize Laf Sokma Cabasındasınız.

o Sana Gelip Laf Soksaydı Aynısını Onada Yapardım.

Bana 1 Daha Hesap Sorma

Yaptıgım Şeyler Hakkında

Bu Kadar Anlayışlı Olmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri