yani imzam silinmesinde
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 14 Haz 2010 #1 yani imzam silinmesinde
sEmih Kayıtlı Üye 14 Haz 2010 #2 ---> diesel admin parayı yarın yatırsam gold üyelik sürem dolmaz dimi Böyle Tek Tek Uğraşacagına 1 Senelik Al Sende Kurtul Bende Kurtuluyum xD Yok Sorun Olmaz. Yarın Yatırsanda Olur.
---> diesel admin parayı yarın yatırsam gold üyelik sürem dolmaz dimi Böyle Tek Tek Uğraşacagına 1 Senelik Al Sende Kurtul Bende Kurtuluyum xD Yok Sorun Olmaz. Yarın Yatırsanda Olur.
endLesS Webmaster 14 Haz 2010 #3 ---> diesel admin parayı yarın yatırsam gold üyelik sürem dolmaz dimi Aman Ha semih Aksatma imza siLinir faLan :H :11:
---> diesel admin parayı yarın yatırsam gold üyelik sürem dolmaz dimi Aman Ha semih Aksatma imza siLinir faLan :H :11:
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 15 Haz 2010 #4 ---> diesel admin parayı yarın yatırsam gold üyelik sürem dolmaz dimi annem parayı yatırmaya gitti
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 16 Haz 2010 #5 ---> diesel admin parayı yarın yatırsam gold üyelik sürem dolmaz dimi :d:d:d
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 16 Haz 2010 #6 ---> diesel admin parayı yarın yatırsam gold üyelik sürem dolmaz dimi keşke herkesin annesi seninki gibii düşünceli olsa hayırlı olsun tekrardan
---> diesel admin parayı yarın yatırsam gold üyelik sürem dolmaz dimi keşke herkesin annesi seninki gibii düşünceli olsa hayırlı olsun tekrardan
Salvo Kayıtlı Üye 16 Haz 2010 #7 ---> diesel admin parayı yarın yatırsam gold üyelik sürem dolmaz dimi Senin yüzünden Dnsmi 0ladım . Artık video mideo izleyemiyorum kasmada olmuyor. Koskoca sitelere kodlarında düzen yaptım kurtuldum bi senin videolarına çözüm bulamadım .
---> diesel admin parayı yarın yatırsam gold üyelik sürem dolmaz dimi Senin yüzünden Dnsmi 0ladım . Artık video mideo izleyemiyorum kasmada olmuyor. Koskoca sitelere kodlarında düzen yaptım kurtuldum bi senin videolarına çözüm bulamadım .