Didim Belediyespor tek gol ile kazandı

karagümrük

Kayıtlı Üye
123.JPG

DİDİM BELEDİYESPOR :1 DENİZLİ KONAKSPOR :0
Bölgesel Amatör Lig 9. grupta geçen hafta deplasmanda İzmirspor'a şanssız bir şekilde 1-0 mağlup olmanın ardından, kendi evinde oynadığı Denizli Konakspor karşılaşmasını mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkan Didim Belediyespor bu amacına tek gol ile ulaştı. İzmirspor karşılaşmasında kırmızı kart cezalısı defans oyuncusu İbrahim Dağdelen’den yoksun çıktı. Ayrıca sakatlıkları olan Ziya Onat yedek soyunurken, orta saha oyuncusu Ediz Özel’de yine sakatlığı nedeniyle ilk 18 de yoktu. Tüm bu eksiklere rağmen, Aydın temsilcisi, rakibini, Levent'tin 47 dakika attığı golle 1-0 yenerek 3 altın puanı aldı.

Karşılaşmada Didim Belediyespor'un ikinci devrede kadrosuna kattığı David ve Ali ilk kez bu karşılaşmada Didim Belediyespor formasıyla Apollon taraftarların önüne çıktı. Bu iki futbolcu da oynadıkları güzel oyunlarından dolayı taraftarlarca alkış aldılar. Didim Belediyespor-Denizli Konakspor karşılaşmasında, Şeref Tribününde Didim Belediye Başkanı ve Kulübün Fahri Başkanı Mümin Kamacı, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak, CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aygun, CHPGençlik Kolları Başkanı Başer Pekdemir ile birlikte Denizli temsilcisinin yöneticileri bir arada karşılaşmayı izlediler.

İlk 45 dakika
DK.7 Servet'in sağ taraftan yaptığı ortasında Levent topla buluşmasına rağmen başarılı olamadı. Dk. 12 Denizli Konakspor'lu Cihat karşılaşmanın ilk sarı kartını görmüş oldu. Dk.14 Servet'in kendi topuyla sağ taraftan çalımlar girdiği pozisyonda ortaladığı topu Kaleci Okan yumruklarıyla kornere çeldi. Dk.23 Denizli temsilcisinin ilk kontrak atağında Yasin'in ceza sahasının dışından vurduğu sert şutu Kaleci Murat önledi. Dk.27 Didim Belediyespor'dan Servet sarı kart gördü. Dk.33 Servet'in ortasında Mahmut'un kafa vuruşu autla sonuçlandı. Dk.38 Denizli Konakspor'un Yasin ile sağ taraftan kullandığı korner atışında defanstan Doğan bu topu uzaklaştırdı. Dk.40 Levent Konakspor ceza sahasının içinde rakip oyuncu tarafından düşürülmesine rağmen maçın hakemi Gökhan Esen Hakeme aldatmadan dolayı Levent'i sarı kartla cezalandırdı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında gol olmadı.0-0

İkinci 45 dakika
Dk.46 Didim Belediyespor’da Mahmut'un yerine Volkan oyuna girdi. Dk.47 Didim Belediyespor ikinci yarıya golle başladı. Orta sahadan atılan pası iyi değerlendiren golcü Levent, Kaleci Okan'ın ceza sahasının dışında çalımlayıp plaseyle boş kaleye topu yuvarlaması kaldı.1-0 Dk.55 Denizli Konakspor'un Yasin'in Korner atışında kale önünde Kaleci Murat yumrularıyla uzaklaştırdı. Dk.57 Rakip Denizli Konakspor Yasin ve Sercan ile üst üste kullandığı korner atışlarından sonuç alamadı. Dk.62 Denizli Konakspor'dan ilk oyuncu değişikliğinde Galip'in yerine Mustafa oyuna girdi. Dk.66 Didim Belediyespor'dan Volkan Sarı Kart gördü. Dk.68 Didim Belediyespor ikinci oyuncu değişikliğini Gökhan çıktı. Tolga oyuna dahil oldu. Dk.74 Denizli Konakspor da ise Oğulcan çıktı. Kaan oynsa girdi. Dk.79 Denizli Konakspor'un Yasin iile kullandığı korner atışında Kaleci Murat mutlak gol pozisyonları yerinde müdahale ederek önledi. Dk.84 Denizli Konakspor'dan Osman Sarı Kart gördü. Dk.86 Rakip Denizli temsilcisi son oyuncu değişikliğini Mustafa Ali çıktı. Cenk oyuna girdi. Dk.90 Son dakikalarda Didim Belediyespor'lu Volkan'ın yakaladığı gol pozisyonunda topu dışarıya attı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Kaleci Murat maçın son Sarı Karttan nasibini almış oldu. Karşılaşma Levent'tin attığı golle Didim Belediyespor rakibi Denizli Konakspor karşılaşmasını 1-0 skorla sonuçlandı.

153.JPG

STAT: ATATÜRK
HAKEMLER: Gökhan Esen, Ahmet K.Ahıska, Tamer Y.Akçaalan
DİDİM BELEDİYESPOR: Murat ****, Servet**, Gökhan **, Doğan **, Oğuz **,Ali **, David **, Gökhan **, (Tolga **) Mahmut **, (Volkan **) Yusuf **, Levent ***
TEKNİK DİREKTÖR: Ayhan Yıldız
DENİZLİ KONAKSPOR: Okan **, Ahmet **, Cihat **, Abdullah **, M.Ali **,(Cenk) Oğulcan **, (Kaan **) Aytaç **, Osman **, Sercan **, Yasin **, Galip **, (Mustafa *)
TEKNİK DİREKTÖR: Hasan Kanpolat
SARI KART: Servet, Levent, Volkan, Murat / Cihat, Osman
GOL: Levent Dk47 (Didim Belediyespor)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri